Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY

MisuraEmme

Особливий італійський спосіб життя проявляється у всьому, зокрема й у бізнесі. А фраза “Made in Italy” стала своєрідним симбіозом високої якості та цінностей, які представляють бренди.

Перфекціонізм, але при цьому легкість життя, сімейний підхід та повага до традицій – ось він секретний рецепт успіху. Сфери, так званих, чотирьох “A” отримали особливе зростання в Італії, адже ці напрямки бізнесу, як і смачне вино, з роками стає тільки краще:

  • легка промисловість, мода – Abbigliamento
  • машинобудування – Automobili
  • дизайн інтер’єрів – Arredamento
  • харчова промисловість –  Agroalimentare.

Розвиток дизайну розпочався ще з епохи Стародавнього Риму, архітектура якого досі прикрашає італійські міста. Італійці – новатори, тому з кожним роком тут впроваджували новинки, які одразу ставали трендовими в усьому світі.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 1 - изображение

Джанфранко та Андреа Лаччісалья

Агентство GGAgency  об’єднало найкращі італійські фабрики та вже 13 років є лідерами у сфері дизайну інтер’єру. Генеральний директор та засновник Джанфранко Лаччісалья особисто займався відбором фабрик, які тепер офіційно представлені як в Україні, так і в країнах Європи.

«Всі наші фабрики високого рівня, як у плані продукту, так і у виконанні якості», – зазначає Джанфранко Лаччисалья.

Великі гравці у світі дизайну інтер’єрів

GGAgency вибирають відомі архітектори та дизайнери. Наприклад, італійська меблева компанія Rimadesio , де концептуальність полягає у функціональності, простоті та естетиці елементів.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 2 - изображение

Rimadesio

Або елітна фабрика MisuraEmme – лідер у створенні іміджевих інтер’єрів, де фундаментом є індивідуальність кожного. 

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 3 - изображение

MisuraEmme

GGAgency також співпрацює з компанією Zanotta , які стали яскравими представниками новаторського дизайну у 1960-80-х роках. До речі, саме вони в  1968 випустили грушоподібне крісло під назвою Sacco  (З італ. – ” мішок “). Модель стала дуже популярною у покоління хіпі, а зараз має великий попит у світі. Серед фабрик GGAgency : реміснича компанія Zampieri , виробники вуличних меблів для дому Ethimo , елітні меблі indoor та outdoor Exteta , виробництво італійських килимів Carpet Edition , якісна сантехніка Casabath , іменитий дизайн освітлювального інтер’єру Davide Groppi та ін.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 4 - изображение

Zanotta

В Італії, де глибоко розвинена культура сімейних цінностей, вищий менеджмент компанії можна порівняти із мудрими батьками. Тому Джанфранко завжди обирає фабрики, що передаються з покоління до покоління. Крім того, до управління GGAgency  також приєднався і син Джанфранко Андреа Лаччісалья .

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 5 - изображение

Ethimo

Маленька Італія в Україні 

Україна стала основним ринком для реалізації найнезвичайніших бізнес-ідей у сфері дизайну інтер’єру. GGAgency є сполучною ланкою між фабриками та салонами. Українські клієнти люблять і цінують саме італійське виробництво високого рівня, а лідери індустрії можуть задовольнити будь-які побажання замовника.

«Наша компанія працює з 10 фабриками, це основні гравці, які вважаються найбільшими та найкращими на ринку. Для салонів пріоритетом є те, що ми працюємо з фабриками безпосередньо та надаємо найкращий сервіс та інформацію щодо продукту. До того ж асортимент наших фабрик закриває практично всі зони сучасного будинку чи квартири», – Андреа Лаччисалья.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 6 - изображение

Exteta

Стиль

Якщо говорити про стиль, то всі фабрики перегукуються між собою. Одні працюють тільки з деревом, а Rimadesio, наприклад, спеціалізуються більше роботи зі склом і алюмінієм. Але всі бренди випускають сучасний продукт у стилі модерн. Це мінімалізм та чисті лінії.

Як і у світі моди, так і в меблевій індустрії щороку з’являються новинки, тренди яких диктує, звичайно ж, Італія. Тому GGAgency є постійним учасником у найбільшій міжнародній виставці Salone del Mobile.Milano . Фабрики виставляють новинки, представники компаній зустрічаються з клієнтами з усього світу, проводять екскурсії та розповідають усі деталі виробництва.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 7 - изображение

Davide Groppi

Пандемія  

На відміну від більшості сфер бізнесу, у світі меблів був великий вихлоп під час пандемії. Це з тим, більшість людей багато часу проводили вдома, почали облаштовувати розумніше свій простір. Для кожного стало важливо почуватися комфортніше, розділити зони відпочинку та роботи, облаштувати простір, де незважаючи на обмеження та стрес, можна черпати енергію в затишку та комфорті.

«Звичайно, якісь фабрики збанкрутували чи закрилися, але наші фабрики функціонували, меблі замовляли постійно, а ми зробили такі результати, на які самі не очікували», – Андреа Лаччисалья.

Сімейні цінності та бізнес: італійська культура GGAGENCY - 8 - изображение

Casabath


Фото: прес-служби брендів 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top