VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція

VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 1 - изображение

Цими вихідними в Києві було справді спекотно. Причина цього не тільки в літній погоді, а й у заході, який відбувся на платформі Арт-завод.

Вчетверте пройшов головний фестиваль усіх блогерів і відеокреативу – VIDEOZHARA, який зібрав найпопулярніших креаторів, зірок YouTube, Instagram. На івенті було 15 тематичних зон, а також 9 сцен.

Кожна зона фестивалю розділена за різними категоріями захоплень, тож кожен міг знайти заняття до душі та розважитися. Від павільйону з геймерською технікою до б’юті-зон – вибір був дійсно великий.

VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 2 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 3 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 4 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 5 - изображение

Скрізь одночасно відбувалися різноманітні виступи, змагання, турніри, школи візажу, автограф-сесії тощо.

На VIDEOZHARA були помічені Катя Адушкіна, THIS IS ХОРОШО, Аня Трінчер, Влад Папір “А4”, Eugene Sagaz, Halber, Олексій Столяров, Альона Венум, хлопці з “Чоткого Паці”, Diva Olivka, Мурафа, Magic 5, DSIDE BAND, ND Production, Євген Бондаренко, Анна Запорізька, Аня Гресь, Аня Сулима, Настя Гонцул, Liza Nice, Pustovit, Руслан Кузнєцов, Іла Салтовська, Рома Свічкаренко, TWINS, Jerry Heil, Андрій Трушковський, Сабіна Мусіна, Пупсі Кіра та багато інших.

VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 6 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 7 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 8 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 9 - изображение

Загалом у проєкті задіяно понад 600 інфлюенсерів. Погодьтеся, для тих, хто мріє стати блогером, – це ідеальний івент, щоб не тільки завести потрібні знайомства, домовитися про колаборації, а й влитися в тусовку і сповна відчути атмосферу.

Крім того, в рамках фестивалю VIDEOZHARA пройшла музична конференція Air Music Meetup, присвячена просуванню музики на платформі YouTube. Відомі практики зі світу музичного бізнесу поділилися своїм власним досвідом. Кульмінацією вечора стало прожарювання кліпів українських музикантів від Леоніда Колосовського.

VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 10 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 11 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 12 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 13 - изображение VIDEOZHARA: блогери-мільйонники, яскраві фотозони та музична конференція - 14 - изображение

 VIDEOZHARA  – це не лише фестиваль, де можна особисто познайомитися зі своїми кумирами, а й створити яскравий контент, дізнатися секрети просування від професіоналів у цій справі та насолодитися прохолодними напоями під пісні популярних виконавців.

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top