10 причин піти на «Білі Ночі. Versailles»

10 причин піти на «Білі Ночі. Versailles» - 1 - изображение

Matisse & Sadko, Claptone, Elderbrook, Tube & Berger та Reinier Zonneveld – хедлайнери найпишнішої вечірки літа.

14-15 червня Арт-завод Платформа приймає перші тематичні «Білі Ночі. Versailles». Що це значить? А значить це те, що тепер, на кожному фестивалі ми приміряємо нові образи, атмосферу і музику. Так, першою темою став Версаль і нас чекає багато краси про яку ми розповімо вам нижче:

1.     Іноземні гості

Цього року хедлайнерів стало ще більше. Це цілий квінтет із різноманітних напрямків та атмосфер. Matisse & Sadko, Elderbrook, Tube & Berger, Reinier Zonneveld і звичайно ж Claptone, який виступає у венеціанській масці з довгим дзьобом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Нет времени больше молчать — объявляем еще одного хедлайнера Белых Ночей! ⠀ 14 июня на Main Stage выйдет диджей, который входит в top 100 DJmag, мифическая звезда мировой хаус-сцены — @claptone.official ⠀ Артист остается неизвестным в современном визуальном мире лайков и фотографий, благодаря своей золотой маске. Это немалый подвиг, учитывая, что каждый год он играет на более 260 шоу по всему миру. ⠀ Трехразовый победитель номинации Best House Artist на Ibiza DJ Awards — Claptone, создает стильные ремиксы на влиятельных исполнителей: Depeche Mode, New Order, Disclosure, Faithless, Bastille и Hurts. Его трек The Drums получил поддержку BBC Radio 1, став один из ТОП-треков лета на фестивалях по всему миру и Ибице. ⠀ Погрузиться с головой в мифические звуки и ритмы от Claptone можно уже на этих Белых Ночах: VERSAILLES. Твой билет на фестиваль по ссылке в шапке профиля ?#всенабелыеночи

Публикация от Белые Ночи (@whitenightskiev)

2.     Локальні артисти

«Білі Ночі» одні з небагатьох дають дорогу локальним артистам надаючи їм 5 сцен. У цьому році це буде потужний поштовх, адже відразу 120 музикантів зможуть показати, що нічим не гірші світових зірок.

3.     Коктейлі

Більшість фестивалів не заморочуються з приводу коктейлів і ллють швидку клубну класику. Але ця історія зовсім не про Версаль. Тут нас чекає Маргарита на соці кактуса, цитрусово-вишневі стронги, малинові Апероль і ще більше сотні авторських розробок на алеї барів. До слова, першим 100 відвідувачам фестивалю які прийдуть в костюмах організатори подарують коктейлі.

4.     Зустріч з учасниками «Топ-модель по-українськи»

У спеціальній зоні фестивалю можна буде особисто зустрітися з учасниками відомого шоу «Топ-модель по-українськи» Ясею Крутовою, Дмитром Топорінским, Ганною Троян, Максимом Осадчуком і Єгором Степаненко. Ви зможете не тільки познайомитися із зірками, дізнатися всі подробиці та складнощі проекту, а й поспілкуватися, взяти автограф і сфотографуватися.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Одним из сюрпризов Белых Ночей: VERSAILLES станет встреча с участниками шоу «ТОП-модель по-Украински». ⠀ На встрече вы сможете сфотографироваться с участниками, задать вопросы, а так же получить автограф от своего фаворита?? ⠀ ?Дата: 14 июня ?Время: с 21:00 по 23:00 ? Участники: ⠀ -Кадило Иван @kadyloivan, -Егор Степаненко @yegor_stepanenko, -Яся Крутова @kruttova, -Дмитрий Топоринский @topazi_top, -Максим Осадчук @maxsimosadchuk, -Анна Троян @an.trn ⠀ До встречи на Белых Ночах! Билеты по ссылке в шапке профиля ?#всенабелыеночи

Публикация от Белые Ночи (@whitenightskiev)

5.     ЗD mapping

Як нам сказали, можна забути весь меппінг, який ви бачили раніше, так як в цей раз будуть зовсім інші масштаби і сюжети. Ми не хочемо зайвий раз перегрівати ваші очікування, але все ж буде дуже неймовірно.

6.     Шоу короля і королеви

Тут ми вам не розповімо всіх деталей, але знаємо, що крім шоу короля і королеви будуть танцювальні перформенси в просто заворожуючих костюмах Версальської тематики.

7.     Б’юті зона

Класична зона фестивалю в цей раз стане більшою. Організатори почули прохання всіх дівчаток додати потужностей для створення краси.

8.     Фотозони

Тепер будуть не просто красивими і яскравими, а й з темою фестивалю. Так що, можна буде відчути себе томною дамою або цілком собі знатним месьє.

9.     Зона Fast Married

Одна з найулюбленіших зон фестивалю. Дійсно дуже затишне, атмосферне і незвичайне місце. Якщо ви хочете весело провести час в парі та відпрепетирувати своє весілля – вам точно сюди.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Вы знали, что в Вегасе можно пожениться всего за одну ночь? Так вот и на Белых Ночах: VERSAILLES так можно! ⠀ В сказочную ночь версаля на вопрос “Will you marry me?” — сразу можете отвечать: “YEESS!”. Потому что именно для таких “ДА”, мы создали максимально романтичную зону fast married. ⠀ Все во имя любви и специально для вас, на Арт-Заводе Платформа уже 14-15 июня ? билеты по ссылке в шапке профиля #всенабелыеночи

Публикация от Белые Ночи (@whitenightskiev)

10.  Безкоштовно в День Народження

Як виявилося далеко не всі знають, що на «Білі Ночі» іменинникам вхід безкоштовний. Головне мати при собі паспорт з датою народження в день фестивалю, бути старше 18 і все, ласкаво просимо!

Нагадуємо: неймовірне дійство відбудеться вже зовсім скоро 14 і 15 червня, квитки і всі подробиці тут https://whitenights.com.ua/


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top