Прем’єра! До 10-річчя перемоги на «Євробаченні» Олександр Рибак презентує новий кліп «I’m Still Here»! (ВІДЕО)

Прем'єра! До 10-річчя перемоги на «Євробаченні» Олександр Рибак презентує новий кліп «I'm Still Here»! (ВІДЕО) - 1 - изображение

Цього року виповнюється 10 років з моменту грандіозної перемоги Олександра Рибака на пісенному конкурсі «Євробачення-2009» з піснею «Fairytale» («Казка»). Тоді, у травні 2009, співак встановив нові рекорди в історії «Євробачення», серед яких і максимальна кількість балів – 387. Після такої рекордної перемоги у Рибака сформувалась величезна аудиторія шанувальників по всьому світу. Співак зміг завоювати прихильність сотень мільйонів людей!

До 10-річного ювілею з моменту перемоги на «Євробаченні» Олександр представив любовну баладу «I’m Still Here» і відеокліп на неї, присвячену шанувальникам з усього світу.

«I’m Still Here» це балада, яку я присвятив усім моїм відданим шанувальникам, які підтримували мене всі 10 років з моменту перемоги «Fairytale», – поділився Олександр Рибак.

Відзначимо, що «I’m Still Here» – вже відома слухачам, вона була написала Олександром Рибаком кілька років тому і вперше була виконана Franklin Calleja (Франкліном Кальєха) на національному відборі Мальти на конкурс «Євробачення-2014».

«Це одна з багатьох пісень, які я написав для інших артистів. Я знайшов пісню «I’m Still Here» на своїй «полиці» кілька років тому і почав записувати її у своїй студії. Зараз відчуваю, що можу відкрити своє серце цією піснею», – привідкрив завісу історії пісні її автор і виконавець Рибак.

В основі нового відео Олександра Рибака – справжня Love Story з усіма фарбами! Головною лінією кліпу є – щирий та романтичний Олександр, що грає на скрипці на фоні спроектованого фільму.  Головною родзинкою проекції стали – романтичні кадри із життя закоханої пари: артист та героїня кліпу (роль якої виконала актриса та музикант Олександра Рівертц) гуляють, співають, дуркують, перевдягаються у костюми різних персонажів, мандрують і навіть разом святкують день народження. Кліп «I’m Still Here» сповнений романтичними кадрами та переживаннями.

Відео «I’m Still Here» Олександр Рибак https://youtu.be/6WrjmWTqTTk

Нагадаємо, що артист за ці роки, з моменту перемоги на Євробаченні, встиг записати кілька альбомів, зняти понад 20 кліпів, багато яких були зняті в Україні. Артист пише саундтреки й співпрацює зі світовими кіностудіями. Зараз Рибак працює над власним мюзиклом, створеним за мотивами його книги «Trolle» («Троль»). Прем’єра запланована у Норвегії на найближче Різдво.

«Паралельно Олександр працює над декількома синглами на різних мовах, для шанувальників зі всього світу. Артист часто експериментує у своїй творчості. Наприклад, він записав кавер на переможну пісню Джамали на Євробаченні – «1944». Окрім всього, травень знаковий для Рибака, 13 травня артист святкує свій День народження і його можна привітати на офіційних сторінках у соц.мережах!» – розповіла директор артиста Яна Прядко.

Відео Олександр Рибак «1944» https://youtu.be/D3Yw3phR2uc

Нова пісня й кліп Олександра Рибака «I’m Still Here» вже доступні на всіх музичних платформах.

Офіційні сторінки Олександра Рибака у соц.мережах:

Instagram @rybakofficial

Facebook https://www.facebook.com/alexanderrybak/

Інформація та фото надані «Master Management»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top