Лєра Бородіна розповіла, що приховує від свого чоловіка Андрія Шабанова

Лєра Бородіна розповіла, що приховує від свого чоловіка Андрія Шабанова - 1 - изображение

На YouTube-каналі Маші Єфросиніної вийшло нове інтерв’ю, яке, як завжди, стало одкровенням. Цього разу “сердечка” із запитаннями тягнула засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б’юті-простору G.Bar, мама двох доньок і дружина Андрія Шабанова Лера Бородіна.

Пара живе в цивільному шлюбі вже сім років. Однак досі у Лери є свої секрети, про які Андрій не здогадується.

Коли під час інтерв’ю мова зайшла про розподіл сімейного бюджету, Бородіна зізналася, що тривалий час їй було складно обговорювати питання, що стосуються теми грошей, зі своїм чоловіком.

Лєра Бородіна розповіла, що приховує від свого чоловіка Андрія Шабанова - 2 - изображение

– За життя з чоловіками в мене завжди були окремі бюджети. Є така фішка, за винятком невеликого періоду стосунків з Антоном (Антон Лірник – колишній чоловік Лери Бородіної, в ексів є донька Сонечка – прим. ред.). Коли я пішла в декрет і не працювала, розуміла, що витрачаю його гроші. Роздільні бюджети – це однозначно проблема не чоловіків, а моя. Мені завжди хотілося показати, що я самодостатня сильна жінка, і дуже страждала від цього… – ділиться Бородіна. – З Андрієм (Андрій Шабанов – ведучий Нового каналу, шоумен, генеральний директор “Просто Ради.О”) ми живемо разом уже понад сім років. У нас роздільні бюджети. І я займаюся підприємництвом, і він. Тому на гроші, які ми заробляємо, у нас є плани. Розумію, що ось ці гроші – на наші сімейні справи, а ось ці я віддаю назад “на розтерзання” своєму бізнесу. Усі питання, що стосуються сім’ї, дому, відпусток, здебільшого лежать на Андрії. Є речі, які ми заздалегідь обговорили. Наприклад, Андрій оплачує няню і жінку, яка допомагає по дому. А в мене – школа і садок.

Нагадаємо, Лера Бородіна – один із найуспішніших молодих підприємців нашої країни! Її бізнес поширюється далеко за межі України: G.Cargo відкриті в США, Казахстані, Польщі. Вона побудувала своє життя і досягла успіху самостійно. Саме тому так мило було почути несподіване зізнання в тому, що деякі витрати дівчина спеціально применшує.

– Андрій за типом альфа-самець. Йому важливо покрити всі витрати. Єдине, де я можу відігратися, – це готелі! Для мене надважливо, в якому ми живемо. Андрій не завжди знає, скільки він коштує. І дає гроші, а я оплачую зі своєї картиЈА мені іноді соромно зізнатися, скільки витратила. Ні, я завжди кажу, скільки він коштує, але іноді трохи занижую, – сміючись, продовжує Лера.

У відповідь на одкровення своєї гості Маша зізналася, що їй досі складно обговорювати з чоловіком питання бюджету.

– Я людина, яка може обговорити будь-яку тему з усіма, але коли справа доходить до розмови з чоловіком на тему бюджету, мій язик стає немов пластмасовим. Я боюся якихось розчарувань або проявів, які мені складно буде пережити.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top