Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу

Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 1 - изображение

Моду та благодійність все частіше можна зустріти пліч-о-пліч в боротьбі за права тварин.

Благодійний фонд «HappyPaw» спільно з брендом «TrendFever» випустили благодійну колекцію одягу, котра отримала назву «Onemoveforhelp».

Принти виконані в стилі геометрики та зображають котів і собак. Перевагами костюмів є те, що вони виготовляються з натуральних тканин високої якості. Дана колоборація є чудовим способом нагадати людям про важливість відповідальності того, що ти носиш, та турботи за тих, хто живе поряд з тобою.

«Onemoveforhelp»–це колекція одягу, створена для того, щоб кожен зміг не тільки порадувати себе новою покупкою, але і допомогти тваринам, при цьомуне переплачуючи за товар. Купуючи будь-яку річ з цієї колекції 30% від покупки буде передано фонду «Happy Paw» на допомогу тваринам, що перебувають у притулках.

Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 2 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 3 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 4 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 5 - изображение

HappyPaw– фонд, який протягом 6 років активно вирішує питання безпритульних тварин та допомагає притулкам. Одним з активних напрямків діяльності є популяризація гуманного ставлення до тварин та небайдужості до проблем безпритульних котів і собак.

Trend Fever – це молодий бренд, який був офіційно представлений в 2013 році на українському ринку. Сильна команда, яка підкована в модних світових тенденціях, розуміє сенсв якості і індивідуальному підході до кожного клієнта.

Така колаборація ринку моди та сфери благодійності не є новинкою. Нині активно розвивається тренд «безхутрових» колекцій. В минулому році бренд Chanel вперше представив повноцінну колекцію зі штучних тканин. Серед брендів, які активно відстоюють позицію захисту тварин можна знайти JeanPaulGaultier, Burberryта Versace.

Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 6 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 7 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 8 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 9 - изображение Мода заради тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу - 10 - изображение

На початку 2018 року бренд Lacoste спільно з Міжнародним союзом охорони природи (IUCN) розробили капсульну колекцію «Save Our Species» («Врятуйте наші види»), до якої увійшли десять поло з альтернативними логотипами. Відомий логотип з крокодилом замінили на тварин, які перебувають під загрозою зникнення. Всі кошти, отримані з продажу колекції будуть перераховані в Міжнародний союз охорони природи і природних ресурсів.

Нещодавно було оголошено, що перший веганський тиждень моди пройде в Лос-Анджелесі в лютому 2019 року і збере бренди, які вже відмовилися від використання в своєму виробництві продуктів тваринного походження.

Тепер долучитися можна і в Україні.

Замовити одяг можна на сайті фонду «HappyPaw» (https://shop.happypaw.ua/) або через Інстаграм бренду «TrendFever» (https://www.instagram.com/trendfever_ua).


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top