«Караоке на майдані» – 20років. Що готує для глядачів проект?

«Караоке на майдані» - 20років. Що готує для глядачів проект? - 1 - изображение

Залишилося ще зовсім трохи часу до однієї знайочікуваніших подій українського телебачення: 17 січня 2019 року культова телеграУкраїни Караоке на Майдані» відзначатиме ювілей – 20 років на екранах.

А вже цієї неділі, відбудуться останні зйомки«Караоке на майдані». Тож кожен може прийняти участь та подивитись назйомки, а можливо і порахувати гроші учасникам. Ігор Кондратюк запрошуєвсіх бажаючих 16 грудня на зйомку аж двох фінальних програм:

1) фінальної програми року, в якій 5 найкращихспіваків 2018 року розіграють звання “Найкращий народний співакУкраїни” і автомобіль від багаторічного партнера програми;

2) та зйомка святкової передачі, присвяченоїювілею «Караоке на майдані» – 20 років. Ці програми будуть останніми,знятими для ТБ, станом на сьогодні, а Ви зможете на власні очіпереконатись у чесності боротьби, і може саме ваш голос стане вирішальним приголосуванні за власника автомобіля!

До речі, Ігор Кондратюк презентував цікавий ролик,який в іронічній формі розповідає з чого ж складається передача «Караокена майдані». Маленький спойлер: виявилося, що «Караоке» – це величезний склад,де є комірочки абсолютно для всіх складових шоу: і для курей, що несуть яйця,які потім дарують учасникам, і для пісень усіх-усіх українських артистів, і длясамого ведучого, який безупинно та відповідально готується до кожної передачі,аби порадувати глядачів!

-На зйомках 16 грудня на Вас очікує велика кількість приємних сюрпризів,позитиву, захвату, натхнення, а також нереально багато запрошених зірковихгостей, серед них: ALYOSHA, Тарас Тополя, Павло Табаков, НаталіяВалевська, гурти AVIATOR та KADNAY, Яна Соломко, Маша Собко, ОлександрСкічко, Віка з “НеАнгелів” та багато-багато інших. Повірте,сумувати точно не доведеться! Хіба що, цей смуток буде від зворушливостіатмосфери на майданчику, –розкриває секрети зйомок та запрошує до участі Ігор Кондратюк.

Обов’язково приходьте 16 грудня до центральноговходу ВДНГ, площа біля ковзанки,  адже саме там відбуватимутьсязйомки святкових програм! На Вас чекають, о 9:30 вже початок!Вхід вільний! Не проґавте унікальну можливість побачити на власні очі цю,дійсно, легендарну подію!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top