“СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО”: ВИПУСТИЛИ РОМАНТИЧНИЙ ТРЕЙЛЕР З МУЗИКОЮ МАКСА БАРСЬКИХ

“СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО”: ВИПУСТИЛИ РОМАНТИЧНИЙ ТРЕЙЛЕР З МУЗИКОЮ МАКСА БАРСЬКИХ - 1 - изображение

Трохи менше місяця залишилося до прем’єри гарячої романтичної комедії “Секс і нічого особистого”! І сьогодні творці розкривають ще одну грань фільму і презентують романтичну лінію провокативної стрічки.

“Незважаючи на досить гучну назву, стрічка розповідає про важливі для кожної людини почуття – любов, ніжність і підтримка. Ми хотіли через просту комедійну форму підняти досить непросту тему сексу, парних стосунків і яку роль ці речі відіграють у нашому житті”, – Влад Ряшин, генеральний продюсер.

“Мені як автору дуже приємно, що історія, яку я розповів у пісні, знайшла відображення у героях фільму. Цей романтичний і, на перший погляд, легкий сюжет може дати комусь із глядачів підказку як вчинити у схожій ситуації і навчить простіше дивитися на деякі речі, що відбуваються у нашому житті”, – Макса Барських.

“Макс Барських дуже точно відчув настрій фільму, а композиція “Полураздета” змогла його якнайкраще його передати. Саме тому ми вирішили використати її і в романтичному трейлері. Так само як без хорошої музики – не буває якісного кіно, так і без кохання – не буває класного сексу”, – Ольга Ряшина, режисер.

Нагадаємо, що фільм “Секс і нічого особистого” створюється Star Media за підтримки Держкіно України і виходить у широкий прокат 20 грудня цього року.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top