У Києві відбудеться безкоштовний концерт за участю Melovin, TAYANNА, Constantine та DSIDE BAND

У Києві відбудеться безкоштовний концерт за участю Melovin, TAYANNА, Constantine та DSIDE BAND - 1 - изображение

У цьому році на Чорну п’ятницю кияни та гості міста зможуть безкоштовно послухати популярних зірок української сцени. Під час свята можна буде насолодитися улюбленими хітами Melovin, Constantine, та Денис Реконвальд. Mеlovin — український співак, композитор, музикант. Переможець 6-го сезону вокального шоу «Х-Фактор». Представив Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2018». Constantine є одним з найбільш неординарних виконавців української поп-музики, він запам’ятався ще з 2017 року, коли брав участь у проекті «Голос країни». Денис Реконвальд — відомий український музикант, який здобув популярність після участі в телешоу «Хочу до Меладзе». Ведучі заходу в ТРЦ Dream Town 1 частина Іра Гордієнко, Tata і Yaroslove, грає резидент радіостанції Happy Radio Valery Cassi. Захід проводиться за підтримки Happy Radio.

У Києві відбудеться безкоштовний концерт за участю Melovin, TAYANNА, Constantine та DSIDE BAND - 2 - изображение

У перерві між шопінгом, гості зможуть відпочити у лаунж-зоні. Для стильних фото будуть організовані оригінальні фотозоні та фотобудки для друку знімків. Свято буде оформлене у стилі «диско» — багато веселощів, музики, дзеркальних куль та блискучого метафану.

У Києві відбудеться безкоштовний концерт за участю Melovin, TAYANNА, Constantine та DSIDE BAND - 3 - изображение

У цей же час у Dream Town, 2 частина — концерт групи DSIDE BAND та незрівнянної TAYANNА для всіх присутніх. Ця співачка зайняла друге місце на відбірковому турі Євробачення-2017 та Євробачення-2018. Група DSIDE BAND унікальна тим, що складається з професійних танцюристів, які виконують свої хіти та підкорюють дівочі серця. Захід в Dream Town 2 частина відбудеться за підтримки телеканалу Music box. Тільки живий звук та живі емоції! Ще один хедлайнер Чорної п’ятниці — знижки до 80%.

Коли: 23.11 з 10.00 до 22:00

Локація:  ТРЦ Dream Town 1, Оболонський проспект, 1Б та

                  ТРЦ Dream Town 2, Оболонський проспект, 21В

Вхід вільний

У Києві відбудеться безкоштовний концерт за участю Melovin, TAYANNА, Constantine та DSIDE BAND - 4 - изображение


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top