YUNA 2019: оголошені зміни в регламенті та представлені нові номінації

YUNA 2019: оголошені зміни в регламенті та представлені нові номінації - 1 - изображение

5 листопада у готелі HILTON КYIV, який є головним партнером YUNA 2019,  відбувся захід, що ознаменував початок підготовки до масштабної музичної події весни YUNA-2019.

Перший захід професійної музичної премії YUNA-2019 зібрав більшість представників медіаіндустрії України.

Урочистою промовою відкрили вечір співзасновники премії YUNA Мохаммад Захур та Павло Шилько.

Організатори розповіли про новий референс-лист, з яким відсьогодні можна ознайомитись на сайті www.yuna.ua, зміни в регламенті та нові номінації. Представили експертну раду та головного телевізійного партнера «1+1», що покаже церемонію нагородження YUNA-2019 24 березня 2019 року.

YUNA 2019: оголошені зміни в регламенті та представлені нові номінації - 2 - изображение

ГОЛОВНІ ЗМІНИ У РЕГЛАМЕНТІ:

  • Відтепер у регламенті в категорії «Найкраща пісня» будуть номіновані нові хіти, в яких понад 90% тексту написано українською мовою, прем’єра яких відбулася у період з 1 листопада 2017 року по 31 жовтня 2018 року.
  • У категорії «Найкраща пісня іншою мовою» можуть бути номіновані нові пісні англійською, російською та іншими мовами, що перебували в ротації на загальнонаціональних радіоканалах або українських музичних каналах у період з 1 листопада 2017 року по 31 жовтня 2018 року.
  •  У категоріях «Найкращий електронний хіт» та «Найкращий хіп-хоп хіт» учасником зможе стати кожен, незалежно від ротацій, чиї пісні були у вільному доступі в мережі інтернет з 1 листопада 2017 року до 31 жовтня 2018 року. Артисти та гурти вже можуть подавати заявки на участь у відборі, які перевірить Експертна рада. Відправляйте заявки на електронну пошту info@yuna.ua до 15 листопада включно у період з 1 листопада 2017 року по 31 жовтня 2018 року.
  • У категорії «Найкращий естрадний хіт» можуть бути номіновані нові естрадні пісні, що перебували у ротації на загальнонаціональних радіо- та музичних телеканалах у період з 1.листопада 2017 року до 31.жовтня 2018 року.

YUNA 2019: оголошені зміни в регламенті та представлені нові номінації - 3 - изображение

Також на заході були озвучені два етапи голосування:
– перший етап – з 21 листопада по 5 грудня 2018 року, де визначать номінантів, які набрали найбільшу кількість голосів та братимуть участь у другому етапі. Саме п’ятірка найкращих буде оголошена 18 грудня.
– другий етап – з 19 грудня по 26 грудня 2018 року в якому обирається переможець у кожній номінації.

Після музичного брифінгу для гостей виступили KASKA RECORDS BAND, Анна-Марія та LUMIERE, які виконали найяскравіші переможні пісні премії YUNА за всі роки.

Серед гостей заходу були присутні члени експертної ради: Ірина Горова, Ігор Панасов, Ігор Кондратюк, Анна Свиридова та Фагот. А також члени журі, переможці премії YUNA минулих років та номінанти церемонії, зірки українського шоу-бізнесу, серед яких: Alyosha, Артем Пивоваров, KADNAY, Анатолій Анатоліч, IVAN NAVI, LAUD, BAHROMA, MOUNTAIN BREEZE, Арсен Мірзоян, Женя Галич, Ігор Тарнопольский, NIKATA LOMAKIN, Влад Дарвін, VERA KEKELIA та DUDA, KAMALIYA, Міла Єремеєва, Наталя Гордієнко, KISHE, Денис Буданцев та інші.

YUNA 2019: оголошені зміни в регламенті та представлені нові номінації - 4 - изображение

Висловлюємо особливу подяку нашим партнерам: головному партнеру  ̶ готелю HILTON KYIV, офіційному партнеру – «PLASTICS-Україна», гаранту прозорості голосування – Deloitte, головному радіопартнеру – «Наше радіо», головному медіапартнеру – журналу «Отдохни», головному інформаційному партнеру – OBOZREVATEL, телевізійному партнеру – «1+1», YULA COMPANY, музичному супроводу Kaska Records Band, технічним партнерам Alight, Mediatech, Concert Service та водяному партнеру – VODA UA.

Щороку премія YUNA збирає найуспішніших представників музичної індустрії нашої країни. На церемонії вручення свої нагороди отримають кращі музиканти, менеджери, режисери і саунд-продюсери. YUNA – єдина в Україні професійна музична премія. Переможців визначає журі у складі 150 музичних експертів-професіоналів зі сфер радіо, телебачення, преси, саунд-продюсування, менеджменту артистів та організації музичних подій.

Премія YUNA  ̶ це щорічне свято української музики, її творців і виконавців.

Восьма щорічна премія YUNA відбудеться 22 березня 2019 року в Палаці Україна.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top