ВПЕРШЕ в історії телебачення: телеканал М1 відправить статуетку “M1 Music Awards” у космос!

ВПЕРШЕ в історії телебачення: телеканал М1 відправить статуетку “M1 Music Awards” у космос! - 1 - изображение

Менше місяця залишається до найочікуванішої події року в українському шоу-бізнесі — церемонії нагородження музичної премії “M1 Music Awards”, яка цьогоріч набула концепції “4 Seasons”.

Підготовка до події виходить на фінішну пряму: телеканал М1, компанії “Alight”, “PROFI” та “Таврійські Ігри” обіцяють вкотре здивувати масштабним захоплюючим шоу, тримаючи при цьому головні “фішки” заходу у таємниці, власне, до 1 грудня. Проте деякі подробиці довкола церемонії набувають розголосу: вперше в історії як вітчизняного телебачення, так і шоубізу, заповітну для багатьох артистів статуетку “M1 Music Awards” буде запущено в космос! Відомо, що нагорода “відправиться” у подорож до навколоземної орбіти у спеціальному прозорому зонді.

Коли ми заявляємо, що кожного року премія “M1 Music Awards” виходить на новіший і вищий рівень, ми абсолютно відповідальні за це твердження. Думаю, ідея провести “першу космічну місію”, яку буде незабаром реалізовано, вкотре доводить серйозність наших намірів! — коментує генеральний директор телеканалу М1 Сергій Перцев. — Тож найкращі виконавці нашої країни отримають дійсно космічну нагороду, чого вони, безумовно, варті. Немає нічого неможливого!

Офіційний запуск Першої космічної місії телеканалу М1 заплановано на 14 листопада.

Нагадаємо, що вже 1 грудня у Палаці спорту в Києві відбудеться “M1 Music Awards. 4 Seasons” — четверта церемонія нагородження премії “M1 Music Awards”. У масштабному гала-концерті свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, “Время и Стекло”, MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, “Mozgi”, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов та “Антитіла”. Музичним продюсером премії стала відома співачка, володарка чотирьох нагород “М1 Music Awards” Тіна Кароль.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top