Сексуальна Олена Лавренюк планує всеукраїнську авантюру

Сексуальна Олена Лавренюк планує всеукраїнську авантюру - 1 - изображение

Відбулась прем’єра офіційного тизеру авантюрної комедії «11 дітей з Моршина», де головну роль виконала українська актриса театру і кіно Олена Лавренюк.

Вже доступні перші кадри однієї з головних українських кінопрем’єр початку наступного року – фільму «11 дітей з Моршина». Роль головного персонажа фільму – Сніжани належить Олені Лавренюк, а що ж вона буде робити, можна здогадатись з короткого тизеру.

Коротко про фільм: Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал – осмій. В бажанні заробити легкі гроші, працівниця Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, дивіться у кіно.

Дата релізу фільму – 3 січня 2019 року.

У фільмі також знялись: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Лєра Дідковська та ватага дітей з Моршина.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top