ZLATA OGNEVICH вперше вийшла на театральну сцену

ZLATA OGNEVICH вперше вийшла на театральну сцену - 1 - изображение

ZLATA OGNEVICH  українська співачка, автор, композитор, яка завоювала прихильність мільйонів слухачів не лише в Україні, а ще й за її межами.

Співачка вирішила спробувати свої сили в театральному мистецтві. Вперше Злата вийшла на театральну сцену в Києві, в спектаклі  “Основний інстинкт”, який входить в 100 кращих вистав світу. Партнерами Злати стали відомі українські актори Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Анна Саліванчук та Артемій Єгоров.

В спектаклі Злата зіграла роль дівчини Лори, яка має складне життя, але незважаючи на всі проблеми вона вміє бути щасливою. І своїми діями  та досвідом доводить, що бути щасливим, це вибір кожної людини.

«Для мене це був новий виклик. Емоції неперадати слова, це зовсім інший досвід. Мені дуже сподобалось, дякую партнерам за підтримку та допомогу. Велике щастя бути на одній сцені з найкращими акторами України. Мені приємно, що моєю першою театральною сценою став МЦКМ Жовтневий палац, так як для мене це добре відомий зал і вже у грудні я представлю тут своє нове концертне шоу «Віддаю»», – поділилась ZLATA OGNEVICH.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top