Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 1 - изображениеІталія завжди підкорює своєю романтичною атмосферою, неймовірною архітектурою, гастрономічним розмаїттям і незрівнянним стилем, що притаманний італійським красуням, і неодноразово надихав дизайнерів на переосмислення та створення нових витончених форм. Цього сезону бренд Guranda піддався чарам італійського стилю 50-х років, створивши нову колекцію, яка своєю виваженістю і спокійністю, могла б легко і гармонічно вписатися в гардероб жительки Болонії, Верони чи Бергамо. Саме тоді італійська мода набула популярності у всьому світі, знімалося безліч культових стрічок, які в тому числі демонстрували шарм, витонченість, гордовитість італійських модниць з легкою перчинкою. Дизайнерка Олена Гуранда скомбінувала ці характерні тому часу риси у нову лінійку бренду. 

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 2 - изображение

італійський шарм

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 3 - изображение

бренд Guranda

При створенні колекції Guranda не могли не згадати ікону стилю – незрівнянну Софі Лорен, яка завжди вміла витончено і хитро привернути до себе увагу легкими натяками та інтригуючими акцентами. Комбінація ніжних ліній, складних форм та силуетів, знайома нам із образів італійської акторки, віднайшла своє нове бачення в образах  бренду. Так само Софі полюбляла підкреслити свою фігуру корсетами, що також стали частиною деяких моделей. 

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 4 - изображение

італійський шарм

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 5 - изображение

нова колекція

Неможливо не звернути увагу на деталі, яким дизайнерка приділила багато уваги: це і комбінація різнофактурних тканин, вдале використання «повсякденного» деніму зі «святковими» паєтками, об’ємні кармани та рюши. Також крізь колекцію червоною лінією проходить тема контрастів: наприклад, як костюмні образи з жакетами і спідницями або брюками змінюються на елегантні вечірні сукні – запальне золоте чи більш стримане синє з фатиновою спідницею. Те саме можна сказати і про кольорову гамму, адже Guranda мастерські об’єднує пастельні кольори з яскравими, що створює унікальне відчуття розкоші та елегантності.

Нова ready-to-wear колекція бренду Guranda - 6 - изображение

італійський бренд


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top