Найвідоміші парки Європи, які захоплюють своєю красою

Найвідоміші парки Європи, які захоплюють своєю красою - 1 - изображениеНайвідоміші парки Європи, які відомі своєю красою, архітектурою та культурним значенням для своїх країн та регіонів, і можуть бути відмінним місцем для відпочинку та відвідування.

Гід-парк, Велика Британія 

Це один з найбільших парків Європи, розташований в Лондоні. Він займає площу понад 1,4 квадратних кілометрів та містить пам’ятки, такі як Кенсінгтонський палац, пам’ятник Альберту, музеї та красиві озера.

Бутшарт-Гарденс, Нідерланди 

Це відомий парк у місті Гаага, який відомий своїми квітниками та садами. Він містить більше 15 000 різних сортів рослин, фонтани та скульптури.

Найвідоміші парки Європи, які захоплюють своєю красою - 2 - изображение

парки європи

 Парк Гюэль, Іспанія

Це унікальний парк у Барселоні, який відомий своїми мозаїками та кольоровими статуями, створеними архітектором Антоніо Гауді. Парк має панорамний вид на місто та графік знаменитої скульптури лізати по зміїному берегу.

Версальський парк, Франція 

Це історичний парк біля замку Версаль в районі Парижа. Парк має площу більше 800 гектарів і містить величезні фонтани, озера та пам’ятники.

Центральний парк, США 

Хоча він не знаходиться в Європі, Центральний парк є одним з найвідоміших парків у світі. Розташований у серці Нью-Йорка, парк має площу більше 340 гектарів та містить багато пам’яток, таких як музеї, театри та зоопарк.

Найвідоміші парки Європи, які захоплюють своєю красою - 3 - изображение

парки європи

 Центральний парк Каракаса, Венесуела 

Це парк у столиці Венесуели, який займає площу більше 80 гектарів. Він відомий своєю архітектурою та пейзажем, що нагадує традиційну японську садову культуру. Парк містить більше 15 000 дерев та рослин, а також пам’ятники та музеї.

Тіволі, Данія 

Це один з найстаріших парків розваг у світі, розташований у Копенгагені. Парк містить величезні атракціони, театри, концертні зали та багато інших розваг.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top