Король Чарльз ІІІ і королева Камілла відкрили сцену “Євробачення-2023”

Король Чарльз ІІІ і королева Камілла відкрили сцену Євробачення-2023 - 1 - изображениеБританський король Чарльз III і королева-консорт Камілла відвідали локацію, де відбудеться Євробачення-2023. Проведуть його в Ліверпулі від імені України. Король і королева натиснули кнопку й офіційно ввімкнули освітлення арени “Євробачення-2023”. Широкій публіці вперше показали сцену 67-го пісенного конкурсу.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

Монархи познайомилися і з ведучими конкурсу, серед яких українка Юлія Саніна. Окрім того, вони зустрілися з британською учасницею конкурсу 2023 року Мей Мюллер і музичним директором пісенного конкурсу Коджо Самюелем.

“Для мене велика честь, що Його Величність Король і Її Величність Королева-консорт прибули сюди сьогодні, щоб показати фантастичну сцену нашого конкурсу пісні Євробачення”, – сказав генеральний директор ВВС Тім Деві.

Перший і другий півфінали відбудуться в Ліверпулі 9 і 11 травня відповідно. Фінал – 13 травня. Український гурт TVORCHI виступатиме вже у фіналі, оскільки це передбачено правилами конкурсу. Крім TVORCHI від України також виступлять запрошені гості Alyosha, Марія Яремчук, OTOY, Злата Дзюнька, GO_A, Джамала, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: прес-служба офіційного сайту Євробачення


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top