У виробництво запущено серіал за книгами про Гаррі Поттера

У виробництво запущено серіал за книгами про Гаррі Поттера - 1 - изображениеКомпанія Warner Bros. Discovery оголосила, що у виробництво запущено серіал за мотивами серії книг про Гаррі Поттера. Письменниця Джоан Роулінг виступить як виконавчий продюсер стрічки разом із Нілом Блером. 

“Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс абсолютно по-новому. Гаррі Поттер – культурний феномен, і очевидно, що є неминуща любов і жага до чарівного світу. У співпраці з Warner Bros. Television і JK Rowling нова серія Max Original розповість про кожну з культових книжок, якими фанати продовжували насолоджуватися всі ці роки”, – сказала голова і генеральний директор HBO & Max Content Кейсі Блойс.

Також очікується новий акторський склад. Під час пресконференції з нагоди інтеграції HBO Max та Discovery+ Девід Заслав розповів, що в серіалі про світ Гаррі Поттера будуть абсолютно нові актори.

«Кожен сезон буде автентичним оригінальним книжкам та представлятиме Гаррі Поттера та його неймовірні пригоди новій аудиторії у всьому світі, тоді як оригінальні, класичні та улюблені фільми залишатимуться основою франшизи та будуть й надалі доступні для перегляду», – підкреслив керівник Warner Bros. Discovery.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top