Макс Барських презентує чуттєвий трек-посвяту

трек-посвяту

Макс Барських презентує чуттєвий трек-посвяту

У річницю незламності Макс Барських презентує чуттєвий трек-посвяту «Мамо, не плач».

«Мамо, не плач» стала шостим синглом з музичного щоденника Барських, який співак веде з третього дня повномасштабного вторгнення. Трек присвячений усім матерям, які чекають на повернення своїх захисників. 

Кожен із попередніх синглів Макса, а саме: «Буде весна», «DFWU», «Чекай мене», «Україна» чи «Римую» – відображають різну палітру почуттів, характерних майже кожному українцю за минулий рік: від повного усвідомлення трагедії й емоційної прірви до абсолютного єднання та віри в перемогу.

Цього ж разу Барських звертається до матерів словами «Мамо, не плач, я повернусь. Все буде добре, я вірю чомусь. Мамо чекай, і передай всім, не віддамо ми нікому наш дім…», підкреслюючи силу духу, міць та незламність українських військових попри жорстокі випробування на фронті.

«Війна виходить на новий рівень у той час, як Україна вже рік живе в жорстокому протистоянні ворогові. Саме зараз мені вкотре хотілося б звернутися до кожного українця зі словами підтримки. Попри психологічну втому та звикання до постійних повітряних тривог й ракетних обстрілів, ми повинні зібратися з силами, тримаючи психологічну оборону з вірою в наших захисників. Дуже сподіваюся, що ця пісня допоможе слухачам в складний час і надасть сили не падати духом. Бо я щиро вірю в нашу перемогу й те, що весна вже близько», – коментує прем’єру Барських.

Також 24 лютого Макс Барських стане гостем благодійного концерту на підтримку України в Польщі (Ясьонка) Stay Together, де вперше виконає «Мамо, не плач» наживо, та пісню, що стала символом народного спротиву «Буде весна».

Прем‘єра синглу вже доступна до завантаження на всіх цифрових платформах.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top