SANNA та лідер гурту СКАЙ презентували козацьку пісню «Іду на Січ»

SANNA та лідер гурту СКАЙ презентували козацьку пісню «Іду на Січ» - 1 - изображение

Співачка SANNA та лідер гурту СКАЙ Олег Собчук презентують українську козацьку пісню «Іду на Січ», яка відображає етнокод нашого народу. Цією роботою артисти хочуть донести слухачам важливість відродження етнічних культурних цінностей. У важкий для України час, демонстрація ідентичності — сильна зброя у боротьбі проти ворога.

«У дитинстві я з мамою й татом співала багато українських козацьких пісень, зокрема й «Іду на Січ». Це улюблена композиція моїх батьків, коли вони її виконували, я відчувала щось особливе. Це було так романтично, душевно та чуттєво… Саме цей музичний твір нагадує мені про історію їхнього кохання», розповідає SANNA.

Ідея виконати пісню спільно з Олегом Собчуком виникла під час туру артистів лінією фронту, а по завершенню благодійних концертів, вони почали плідну роботу над козацьким твором.

«Мені дуже сподобалась ця пісня, на жаль вона зараз актуальна через війну. І хоч у фольклорі я менш сильний, аніж в рок-н-ролі, ми співали душею і я переконаний, що слухачі це відчують. Ця пісня вічна, як і український фольклор», – розповідає лідер гурту СКАЙ Олег Собчук.

Зйомки кліпу відбувались у місті Коломия, а студія «Hutsul Planet» допомогла артистам реалізувати задум та зібрала разом усіх музикантів, які долучились до створення унікального звучання.

Цікаво, що SANNA та Олег Собчук вже неодноразово виконували «Іду на Січ» на концертах. Співаки зізнаються, що реакція публіки щоразу особлива. 

Унікальне звучання, етнічні мотиви та актуальна в наш час історія розлуки закоханих пар — все це у новій роботі артистів.

Фото: пресслужба артистів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top