Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» на ТЕТ змінює час трансляції

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» на ТЕТ змінює час трансляції - 1 - изображение

З понеділка, 7 листопада, програма «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ триватиме на одну годину довше: у будні — з 7:00 до 11:00 та у вихідні — з 8:00 до 11:00. Про це повідомляє пресслужба «1+1».

Проєкт можна дивитись на телеканалі ТЕТ, на YouTube, а також на платформі онлайн-телебачення «Київстар ТБ».

Крім збільшення хронометражу, команда «Сніданку з 1+1» запустила нові тематичні осінні рубрики, зокрема присвячені кулінарії.

На глядачів чекають нові рубрики 

До ранкової програми повертається рубрика «Правила Сніданку». У ній Руслан Сенічкін готуватиме страви різних країн світу. За словами ведучого, найближчим часом на глядачів чекає серія рецептів для справжніх поціновувачів м’яса. 

Також в ефірі «Сніданку з 1+1» й декілька разів на тиждень виходитиме рубрика «Чоловіча кухня». Її ведучими будуть Єгор ГордєєвРуслан СенічкінЮрій ГорбуновТімур Мірошниченко та Костянтин Грубич. У рамках цієї рубрики ведучі ділитимуться цікавими рецептами, які отримали від глядачів, а також даватимуть поради щодо приготування страв, спираючись на власний досвід. 

Окрім того, незабаром в ефірі запланована і рубрика про закрутки консервацію та справжні винаходи заготівельного процесу від експертки зі швидкої та смачної їжі Дарії Дорошкевич. Вона організовує та присвячує консервації цілі онлайн-марафони та битви рецептів у мережі і розповість глядачам «Сніданку з 1+1» усі цікавинки смачних розсолів та маринадів.  

Для любителів трав та їх правильного використання, у тому числі й кулінарії, вже вийшла нова рубрика «Трави». Це серіал із справжнім майстром травосушіння, травником у четвертому поколінні – Вадимом Жигуном.  Для глядачів «Сніданку з 1+1» він покаже усі секрети збору, обробки та правильного використання трав.    

Нагадаємо, канал «1+1», де раніше виходила ранкова програма, наразі залучений до виробництва спільного інформаційного телемарафону «Єдині новини».

Фото: пресслужба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top