Бренд Pitaya на Stockholm fashion week

Woman Magazine

Pitaya – український прогресивний бренд, який створює купальники та одяг з інноваційної тканини.  Ця тканина має унікальну особливість, яка дозволяє отримати легку і здорову засмагу під купальником і в той же час захищає шкіру від шкідливого впливу сонця.

В асортименті — купальники, чоловічі комплекти, дитячі комплекти, штани, сорочки, шорти та інше.  Вони ідеально підходять для пляжу, активного відпочинку та спорту, а купальники стильно поєднуються з повсякденними образами.

Усього представлено 61 модель купальників і 56 принтів.

Pitaya Pitaya Pitaya

Бренд створений, щоб зробити  відпочинок більш безпечним, безболісним і приємним.  Головна мета – навчити кожного усвідомлено ставитися до здоров’я своєї шкіри.

Також PITAYA намагається донести до світу свої цінності щодо важливості збереження планети та екології.  Вони дотримуються розумного споживання та виробництва.  Всі моделі намагаються шити індивідуально для кожного клієнта.  Pitaya — це не лише мода, це про здоров’я, любов до себе та турботу про шкіру. Вони пишаються тим, що є українським брендом і мають можливість таким чином робити цей світ кращим.

Стань частинкою чогось великого, обирай купальник Pitaya та допоможи зберегти довкілля.

Pitaya Pitaya мода


Фото: прес-служба бренду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top