«Сторожова застава», «Фантастична четвірка», «Ніч у музеї» — класика фентезі на ТЕТ

«Сторожова застава», «Фантастична четвірка», «Ніч у музеї» — класика фентезі на ТЕТ - 1 - изображение

Цього тижня (29 серпня — 4 вересня) телеканал ТЕТ влаштує тиждень фентезійного кіно, яке змусить повірити в дива: «Сторожова застава», «Персі Джексон та викрадач блискавок», «Фантастична четвірка», «Фантастична четвірка 2: Вторгнення Срібного Серфера», «Ніч у музеї», «Ніч у музеї 3: Секрет гробниці».

«Сторожова застава», «Фантастична четвірка», «Ніч у музеї» — класика фентезі на ТЕТ - 2 - изображение

Також дивіться в ефірі ТЕТ найцікавіші шоу: відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (о 10:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (об 11:00) і тревел-шоу «Світ навиворіт» (о 17:00) з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. А також серіали: «Усі жінки — відьми» (о 12:00), про пригоди відьом у боротьбі зі злими силами, та «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неповторні пригоди Юрчика та Яринки.

«Сторожова застава», «Фантастична четвірка», «Ніч у музеї» — класика фентезі на ТЕТ - 3 - изображение

А для підтримки бойового духу та позитивного настрою — дивіться щодня «Сміємося — отже не здаємося», підбірку улюблених виступів гумористів «Ліги сміху», у будні «Добрий день, ми з України», дайджест «народної творчості» у воєнний час, та щоранку «Сніданок з 1+1», у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00.


Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top