Зоозахисна організація UAnimals запустила благодійний збір на тварин

Зоозахисна організація UAnimals запустила благодійний збір на тварин - 1 - изображение

25 серпня українська зоозахисна організація UAnimals запустила благодійний збір на підтримку тварин, що постраждали від війни. Цього разу благодійники, що зробили пожертвування у розмірі 500 грн і більше, зможуть взяти участь у розіграші автографу легендарного Магатма Ґанді. 

З початку війни організація фокусує всі свої сили на порятунку тварин з небезпечних та тимчасово окупованих територій. За останні 6 місяців повномасштабної війни десятки тисяч тварин зазнали страшних наслідків російської агресії. Команда UAnimals робить все можливе, щоб залучити людей до проєкту й разом допомогти врятувати тварин.

“Велич і моральний прогрес народу можна виміряти тим, як цей народ ставиться до тварин”, — ці слова Ґанді українці доводять на практиці, рятуючи під час війни кожне життя.  

Усі кошти, отримані від збору підуть на лікування, реабілітацію, стерилізацію тварин, а також їх евакуацію з небезпечних зон.

Зоозахисна організація UAnimals запустила благодійний збір на тварин - 2 - изображение

Благодійний збір триватиме до 7 вересня 2022 року, після чого за допомогою рандомайзера з числа благодійників буде обраний переможець. У кожного є шанс отримати автограф індійського державного та політичного діяча та долучитися до порятунку тварин.

Для розіграшу автентичний автограф із власної колекції UAnimals передав американський колекціонер Алекс Крилов, який багато років займається колекціонуванням сертифікованих автографів світових знаменитостей. Підпис пройшов спеціальну експертизу, має відповідний сертифікат і пожиттєву гарантію компанії World Memorabilia.

Долучитися до збору можна на офіційному сайті організації.


Фото: прес-служба UAnimals


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top