Verka Serduchka & Band дадуть благодійний концерт в Osocor Residence

Verka Serduchka & Band дадуть благодійний концерт в Osocor Residence - 1 - изображение

Verka Serduchka & Band

22 липня в Osocor Residence відбудеться благодійний концерт королеви гумору і пісень Verka Serduchka на головній сцені просто неба. Увесь прибуток з проданих квитків буде передано у благодійні фонди.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Osocor Residence 🇺🇦 (@osocor.residence)

З початку війни Osocor Residence бере активну участь у підтримці українців. Під час бомбардувань Києва надавав укриття для всіх потребуючих захисту, згодом став гуманітарним хабом для допомоги жителям постраждалих регіонів України та майданчиком для благодійних концертів на підтримку ЗСУ. Команда резиденції за час своєї волонтерської діяльності, завдяки виступам артистів, передала благодійним фондам більше 600 000 грн. 

Verka Serduchka & Band – це вибухова суміш гумору, запальних пісень та яскравого шоу. Андрій Данилко (Verka Serduchka) на початку війни висловив свою позицію щодо агресії росії та нещодавно разом зі своєю командою підтримав українських військових, медиків і волонтерів виступом у київському метро. Також Verka Serduchka & Band взяли участь у благодійному телемарафоні Embrace Ukraine в Амстердамі, на якому збиралися кошти на допомогу Україні.

На вечорі в Osocor Residence гостей чекатиме нова інтерпретація відомої скандальної пісні «Dancing Lasha tumbai», з якою Verka Serduchka перемогла на Євробаченні у 2007 році. Після повномасштабного вторгнення Андрій Данилко замінив слова приспіву, і тепер пісня має офіційну назву «Dancing Russia goodbye». Вперше дана версія прозвучала в Амстердамі, після виступу Verka Serduchka поділилася з журналістами: «Я ніколи не співала «Раша гудбай». Тільки «Лаша». Але тепер лише так і це ще м’яко кажучи». Також звучатимуть інші відомі хіти, ставші вже народними.

За час воєнних дій росії українці продемонстрували надзвичайну згуртованість у бажанні допомогти нашим ЗСУ та людям з постраждалих регіонів. 22 липня, відвідавши концерт, можна сумістити приємне з корисним: підтримати Україну та відпочити від сумних новин. 

Всім відомо: гумор продовжує життя, а благочинність наближає перемогу! Не пропустіть можливість допомогти Україні та зарядитись позитивом. 

Подія в Facebook.

Придбати квитки можна на сайті.                     


Фото: прес-служба   


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top