Ірина Ванникова кардинально змінила імідж

Ірина Ванникова кардинально змінила імідж - 1 - изображение

У новому сезоні «Твій день» на 1+1 до Руслани Писанки, Ірини Ванникової, Стасі Ровінської, Володимира Рабчуна та Тімура Мірошниченко доєднався відомий тележурналіст Костянтин Грубич і став новим шостим ведучим. Глядачі оцінили не тільки оновлені трійки ведучих, але й незвичний стиль деяких з них.

Ірина Ванникова кардинально змінила імідж - 2 - изображение

Так, Ірина Ванникова наважилась на кардинальну зміну іміджу та зробила собі трендову зачіску 2022 року – піксі. Вона вдало поєднує в собі романтичне кокетство та рок-н-рольну зухвалість.  

«Люблю різні експерименти та зміни. Я завжди за будь-який кіпіш і за будь-який двіж. Власне, все життя у мене була коротка зачіска. Років 15 точно ходила з короткою, суперкороткою та трохи довшою зачіскою. Але останні 7 місяців відростила волосся, яке вже можна було зв’язувати у хвостик. І тут ми, разом з продюсером «Твій день» Єгором Гордєєвим вирішили, що мені варто постригтися і зробити кардинально щось нове.  Взагалі ми давно з ним про це говорили – Єгору якраз подобається моя коротка зачіска. І я була не проти повернути її собі. Так Єгор став моїм новим іміджмейкером (сміється). Поговорили про це зі стилістами, підібрали саме той лук, як це має виглядати і я пішла і постриглась. Мої доньки теж у захваті від нового іміджу мами», – розповіла Ірина Ванникова.

Ірина Ванникова кардинально змінила імідж - 3 - изображение

До речі, цей пост із новою зачіскою телеведучої став популярним в Інстаграм і Фейсбук Ірини і зібрав багато лайків та коментарів. Глядачам «Твій день» теж прийшлася до смаку нова стрижка Ірини, у соцмережі вони залишили свої схвальні відгуки:

«Зачіска у Ірини суперова»; «Зачіска у Ірини – просто вогонь! Дуже стильно виглядає»; «З такою зачіскою помолодшали на років 15!»; «Ірина! Вам дуже гарно з цією зачіскою! Супер!»; «Ух ти яка Іра гарна! Зачіска бомбезна»; «Модно, класно, зухвало, одуренно!»; «Таке відчуття, наче я побачила ту Ірину, багато років назад. Їй гарно с цією зачіскою!»

А новий ведучий «Твій день» Костянтин Грубич приголомшив усіх, з’явившись у першому ефірі в досить незвичному для себе модному костюмі та стильних окулярах.

Ірина Ванникова кардинально змінила імідж - 4 - изображение

Адже до цього глядачі звикли бачити Костю у більш демократичному вбранні.

«Мені поки що незручно в окулярах – якось я їх вже носив, теж для стилю, у програмі «Знак якості». Звикаю до себе інакшого, яким мене побачили інші. І це виклик. Але мене надихає Ірина Ванникова та її рішучість у зміні зачіски», – прокоментував Костянтин Грубич.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top