Серіали грудня 2021: прем’єри на СТБ, які не можна пропустити

Woman Magazine

На другу половину грудня телеканал СТБ підготував цілую лінійку серіальних прем’єр. Глядачам не доведеться нудьгувати, адже с понеділка по четвер в 20:15 в слоті “СТБ-серіал їх чекають неймовірні історії любові и найрізноманітніші різні рецепти щастя.

Щастя за рецептом” / “Щастя за рецептом”, 4 серії

Прем’єра: 13 грудень

Марія працює процедурної медсестрою. Мрія всієї її життя – стати професійним кондитером. Отримавши премію, вона твердо вирішує витратити її на себе и записується на майстер клас відомого кухаря. Чоловік і доросла падчерка цю ідею не підтримують, особливо коли дізнаються, що курси обійшлися Маші в 300 євро. Все змінюється, коли чоловік травмує руку і на лікування терміново необхідні великі гроші. Відповідальність за майбутнє сім’ї покладається на плечі Марії. Однак чесно чи це, якщо в складний період часу з близьких її ніхто не підтримав? Який рецепт щастя напише Маша сама собі? Невже назавжди зречеться від мрії? И як зміниться її життя після випадкової зустрічі з кумиром-кухарем Алєксєєвим?

Дивіться всі 4 серії 13 грудня о 20:15 на телеканалі СТБ.

У ролях: Любава Грешнова, Яків Кучеревський, Лариса Кадочникова, Павло Харланчук, Надія Хільська, Павло Вишняков і інші.

Виробництво: Star Media

Продюсер: Вікторія Бурдукова

Режисер-постановникРоман Бровко.

“Не відрікаються люблячи” / “Коханих не зрікайтеся”, 4 серії

Прем’єра: 17 грудня

У філолога Мілени прекрасна сім’я: чоловік-колега Андрій и донька Даша. Подружжя живуть душа в душу – разом ходять в Університет, обідають в місцевій їдальні и навіть замовляють однаково здорову їду. Але одного разу Мілена дізнається, що Андрій зустрічається с її аспіранткою Христиною. Ідеальний світ Мілени виявляється колосом на глиняних на глиняних ногах. Вона і не підозрювала, що Андрію давно набрид їх налагоджений побут. Мілена потрапляє в аварію. Несподівано у неї починається абсолютно нова життябез здорового харчування, звичних традицій и побуту. Але нововведення не означають погане майбутнє.

Дивіться всі 4 серії 17 грудня о 20:15 на телеканалі СТБ.

Виробництво: Star Media

Продюсер: Артем Доллежаль

Режисер: Олександр Будьонний

У ролях: Олеся Власова, Діма Сарансков, Віталій Кудрявцев, Настя Михальчук, Сергій Деньга и інші.

“Кава з кардамоном” / “Кава з кардамоном”, 10 серій

Прем’єра: 20 грудня

Прем’єра найочікуванішого очікуваного серіалу цієї зими, знятого за мотивами роману Наталії ГурницькоїМелодія кави в тональності кардамону“.

У центрі сюжету історія кохання юною Анни и вдвічі старшого Адама. Вона українка, він – одружений польський шляхтич. Їх глибокі трепетні почуття розвиваються на тлі революційних події 1848-1849 роки у часиВесни народів“. Їх чекає не тільки щастяале й осуд товариством. Книга пронизана палкими емоціями, и екранізація повністю передає відчуття читача. Разом с Анною та Адамом глядачі переживуть сильну и драматичну історію любові.

У ролях: Альона Лавренюк, Павло Делонг, Тарас Цимбалюк, Анна Чесляк, Олег Стальчук, Леся Самаєва, Софія Бровко, Анастасія Остреїнова, Павло Алдошин, Дорота Делонг, Людмила Смородина, Ніні Набока, Віталій Ажнов, Павло Костіцин, Антик Павлицький, Валерія Чайковська.

Саундтрек к серіалу:
Злата
Огнєвіч
  – “Що б там не сталося”
.

Виробництво: Над серіалом працювали Телеканал СТБ і Solar Медіа Entertainment за підтримки Державного агентства України з питань кіно и Українського культурного фонду.

Шоураннер: Альона Лавренюк

Режисер: Ірина Громозда.

Woman Magazine

“Знайду пару коханому” / “Знайду пару коханому”, 4 серії

Прем’єра: 28 грудня

Захоплююча мелодрама розповість романтичну історію відносин двох кондитерів, закоханих в своє справа. Глядачі познайомляться з героями – Надею и Віктором, яких зіграли улюблені актори Антоніна Хижняк и Антон Денисенко.

Надіявіртуоз в створенні незабутніх смаків и оригінальних дизайнів весільних тортів. Навколо неї завжди вирує життя, а вонаепіцентр цієї життя. Але, окрім любові к кондитерського мистецтву, у Наді є талант об’єднувати самотні серця. А ось Вікторстриманий, справедливий и часто скептично налаштований к експериментів. Починається справжнє змагання, коли Віктор дізнається, що його колега, крім вирощування тіста, допомагає створювати сім’ї. Він вважає Надю аферисткою и дамочкою с невлаштованою особистої життям. Надія же пропонує йому парі: вона знайде йому другу половинку, інакше він стане головним технологом на фабриці. Але наскільки вони різні? Можливі чи почуття після спалахів неприязні? И як відшукати пару тому, в кого давно закоханий? На все ці питання дасть відповідь мелодрама “Знайду пару коханому”.

У ролях: Антон Денисенко, Антоніна Хижняк, Анастасія Цимбалару, Влад Никитюк и Юрій Феліпенко.

Виробництво: StarLight Production

Генеральний продюсер: Галина Балан-Тімкіна

Режисер-постановник: Максим Мехеда.

Woman Magazine

Дівчата” / “Дівчата”, 4 серії

Прем’єра: 29 грудня

Легка історія напередодні свят перенесе глядачів в атмосферу знайомих життєвих ситуацій. Події відбуваються влітку, коли подруги щодня зустрічаються в кафе, де обговорюють справи нагальні. Три найкращі подруги – Катруся, Інна та Віка – переживають різні, але однаково важливі події життя: створення бізнесу, пошук чоловіка, налагодження відносин с дитиною… Вмикайте телеканал СТБ о 20:15 і дивіться одразу всі 4 серії захопливою історії

У ролях: Наталка Денисенко, Анастасія Цимбалару, Анна Кузіна та Дмитро Сарансков.

Виробництво: StarLight Production

Режисер-постановник Антон Щербаков.

Автори сценарію – Лора Мальцева та Оксана Безрутченко.


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top