Чоловічий погляд: Олександр Пономарьов про ідеальну жінку ХХІ століття

Чоловічий погляд: Олександр Пономарьов про ідеальну жінку ХХІ століття - 1 - изображение

В Міжнародний чоловічий день Олександр Пономарьов та Михайло Хома (DZIDZIO) випустили нову українську пісню «Пазли» та кліп до неї. А вже наступного дня, як подарунок на день народження DZIDZIО, відеоробота випередила всі ролики і посіла перше місце на YouTube на вкладці «У Тренді».

Є різні версії, про що ця робота, але більшість шанувальників розкрили її як особисту історію про кохання до однієї й тієї ж дівчини, яку розповідають двоє чоловіків. Які жіночі риси можуть так привабити чоловіків? Саме цим Олександр сьогодні ексклюзивно поділився з Woman Magazine.

Олександр Пономарьов розповідає, що одна з найголовніших рис для нього це щирість, коли жінка не боїться показати себе справжньою. У неї може бути незвичайний щирий сміх, який вона не намагається приховати під награними емоціями.

Вона має свій характер, своє бачення різних ситуацій і точно не буде прикидатися, вдягати маску, аби догодити кожному. Ця жінка завжди матиме власну думку, яка цілком може відрізнятися від усіх інших.

Вона розумна. Це не означає, що в неї три вищі освіти та нескінченний список пройдених онлайн-курсів. Вона має розуміння сучасності, знає, що потрібно говорити, та як подавати себе.

Вона себе поважає. Немає нічого сумнішого за жінку, яка не поважає та не любить себе, або ставить інтереси оточуючих вище за свої. Не дарма кажуть, що ставлення оточуючих до людини відображує її власне відношення до себе.

Вона впевнена у собі. Чоловіки не помічають і половини ваших недоліків – тих самих, які ви годинами вишукуєте у дзеркалі.

«Вона мій друг, нам комфортно та цікаво разом… А взагалі-то, всі ці риси характеру та зовнішності відходять на задній план, коли жінка щаслива. Щастя – її найпрекрасніший аксесуар, і його, до речі, допоможе їй «одягнути» чоловік, який знаходиться поруч. Це точно в наших силах, і ми маємо нагадувати собі про це щодня, адже щаслива жінка – це муза, яка буде завжди надихати і робити щасливим», – ділиться Олександр Пономарьов.


Фото: прес-служба Олександра Пономарьова


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top