В кінотеатрі «Оскар» відбулася прем’єра готичної анімації «Родина Адамсів 2»

В кінотеатрі «Оскар» відбулася прем’єра готичної анімації «Родина Адамсів 2» - 1 - изображение

Днями у кінотеатрі Оскар, що в ТРЦ Gulliver, відбулася містична прем’єра анімації  «Родина Адамсів 2». На червону доріжку в Києві завітала ведуча «Сніданок з 1+1», професійна акторка Людмила Барбір, яка вже вдруге озвучила головну героїню стрічки – Мортішу. На прем’єрі красуня та мати веселої сімейки стала ще й зірковою репортеркою програми «Світське Життя».

Людмила Барбір розповіла, що поєднує її з героїнею Мортішою: «Для Мортіші родина завжди на першому місці, і для мене надзвичайно важливими є сімейні цінності».

«Родина Адамсів 2»

Зображення 2 з 18

На червоному хіднику під час прем’єри анімаційної стрічки Барбір з’явилась в образі, який дуже нагадує Мортішу. Грим та стиль були підібрані ідеально. Образ Барбір – довга чорна сукня з люрексовою ниткою та мейк ап, як у Мортіші: виразно нафарбовані очі та червоні вуста.

На прем’єру, щоб привітати ведучу з успішною роботою, завітали її колеги – ведучі «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін, ведучий «Твій день» Володимир Рабчун, ведуча ТСН Марічка Падалко з дітьми й чоловіком.  А також телеведучі Анатолій Антоліч й Артем Гагарін, співачка Lida Lee, відома фотографиня Соня Плакидюк з ведучим Сергієм Никитюком, спортсмен Дмитро Черкасов з дружиною та інші.

«Родина Адамсів 2»

Зображення 1 з 20


Фото: прес-служба “Оскар”


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top