Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу

Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 1 - изображение

2000 глядачів на стадіоні в історичному центрі столиці, видовищні номери та зіркові гості: TVORCHI викликали фурор на своєму першому сольному шоу на Київському велотреку.

Гурт вперше виконав live-версії треків з нового альбому ROAD і всі хіти. Кожен трек стадіон співав від першого до останнього рядка, а номери зустрічав із захватом.

Під трек Dance on the Beat соліст дуету Джеффрі з’явився на сцені разом зі своїми двійниками, а під «Мова тіла» співаку акомпонувала зухвала танцюристка на фоні вивіски Motel. Декілька пісень TVORCHI заспівали разом із хоспелом у кількості п’яти приголомшливих вокалістів. А найбільше глядачів підкорив номер під трек Believe, коли весь периметр велотреку засяяв проекцією, а в променях софітів з’явилися професійні спортсмени-велосипедисти. Вони шикувалися в малюнки на величезній швидкості, іноді – практично перпендикулярно до самої траси велотреку.

Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 2 - изображение Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 3 - изображение Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 4 - изображение

Зовсім неочікуваною, а від цього ще більш приємною, стала поява на сцені зіркових дівчат, які заспівали разом з TVORCHI. З Alina Pash дует виконав фіт «Yellow Sands», з KAZKA був мешап, а разом з DOROFEEVA – український трек з нового альбому гурту – «Іди сюда».

У момент, коли весь стадіон скандував “TVORCHI, TVORCHI” артисти не витримали та розплакалися від емоцій прямо на сцені зі словами: «Ми не віримо, що це правда! Вас так багато! Дякуємо кожному, хто з нами сьогодні!».

Шоу закінчилося виконанням треку Falling  на біс і яскравим феєрверком, який осяяв весь Київський велотрек. Глядачі слідкували за тим, що відбувається із завмиранням від захвату!

Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 5 - изображение Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 6 - изображение Перше сольне шоу TVORCHI увійшло в історію українського шоу-бізнесу - 7 - изображение

За сценою приймав привітання продюсер TVORCHI Петро Заставний, який у той вечір особливо пишався своїми підопічними: «На нашому першому концерті у Тернополі було 40 людей, а зараз – 2000. Це велика робота всієї нашої команди”.

Режисерами шоу стали Вікторія Федорович і Наталя Меркулова, а за стиль гурту відповідала Ліза Джи.

На трибунах багато говорили про те, що концерт TVORCHI вже увійшов в історію українського шоу-бізнесу і підняв високу планку для всіх артистів.

А подивитися концерт TVORCHI прийшли найпопулярніші українські інфлюенсери та блогери, топ-менеджмент шоу-бізнесу, артисти, ведучі, джетсеттери та друзі гурту. Серед глядачів можна було побачити: ведучого Антона Птушкіна, співака ALEKSEEV, шоумена Олександра Гудкова, віагрянок Уляну Синецьку та Ксенію Попову, продюсерів Ірину Горову та Юрія Бардаша, ведучу Катерину Осадчу, бізнесвумен Лєру Бородіну, пару Нікіти Добриніна та Дар’ї Квіткової, інфлюенсерів: Аліну Френдій, Тетяну Парфільєву, Алісу Алієву, Христину Остапчук і багатьох інших.

Перше сольне шоу TVORCHI

Зображення 2 з 13

Перше концертне шоу на Київському велотреку гурту TVORCHI відбулося з розмахом, який складно буде повторити. TVORCHI ще раз довели свій статус головного відкриття молодої української сцени.


Фото: прес-служба TVORCHI 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top