«Ремінісценція»: відбувся допрем’єрний показ фантастичного трилеру

«Ремінісценція»: відбувся допрем’єрний показ фантастичного трилеру - 1 - изображение

18 серпня в кінотеатрі «Оскар» в ТРЦ Gulliver відбувся допрем’єрний показ фантастичного трилеру «Ремінісценція». Фільм з Г’ю Джекманом та Ребеккою Ферґюсон у головних ролях першими подивились зіркові гості, топ-блогери та представники ЗМІ.

«Ремінісценція»: відбувся допрем’єрний показ фантастичного трилеру

Зображення 1 з 62

Стрічка від студії Warner Bros. розказує історію Ніка Банністера, приватного дослідника розуму. Він живе на околиці узбережжя Маямі, яке майже повністю опинилось під водою. Нік «подорожує» похмурим і звабливим світом минулого та допомагає клієнтам отримати доступ до втрачених спогадів. Одного дня до нього приходить нова клієнтка Мей, і ця зустріч змінює його життя назавжди. Поступово думка про втрачене та знайдене перетворюється на нав’язливу ідею. Коли Банністер намагається відшукати правду про зникнення Мей, він розкриває жорстоку змову… Тепер перед Ніком постає єдине запитання: як далеко він готовий зайти, щоб втримати тих, кого любить?

«Ремінісценція»: відбувся допрем’єрний показ фантастичного трилеру

Зображення 1 з 25

Цікаво, що для відтворення бізнесу Банністера у «Ремінісценції» постановники змінили вигляд району в одному з кварталів американського міста Новий Орлеан. Для зйомок вулиця була затоплена по щиколотку, однак згідно з правилами міста команда мусила осушувати її щодві години. Побачити, як це виглядатиме на великому екрані, можна на сеансах стрічки «Ремінісценція» у кінотеатрах Оскар вже з 19 серпня.


Фото: прес-служба «Оскар» 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top