Фестиваль, що проходитиме під відкритим небом: Vibronica Festival

Фестиваль, що проходитиме під відкритим небом: Vibronica Festival - 1 - изображение

Vibronica Festival — це фестиваль, що проходитиме під відкритим небом на березі Київського моря 15-18 липня. У цьому році на фестивалі буде чотири музичні сцени, сім локацій із лекціями, воркшопами й майстер-класами та понад 150 артистів музичного, художнього, театрального й танцювального мистецтв.

Темою фестивалю став зірковий пил — StarDust. Концепція фестивалю впливає на декорації, музику, перформанси та навчальні програми, а отже, в цьому році вона буде космічною.

«Зірковий пил для нас — це метафора, в яку інтегрується ідея про зібрання часток, що утворюють собою одне велике ціле. Як будь-яка планета чи людина складається із часток зіркового пилу, так і фестиваль складається із людей, утворюючи маленьку планету. Нам прикро, що минулого року фестиваль не відбувся через карантинні обмеження, але це додало нам ще більше жаги та натхнення все ж повторити його у 2021-ому, в новій реальності, з новими викликами та ідеями», — зазначають організатори фестивалю.

Сцени на фестивалі

Цього року на Vibronica Festival буде 4 сцени. Перша — це Sea Stage, яка на березі моря цього року перетвориться на гіперболоїд. Тут лунатимуть електронні live-виступи та dj-сети у різноманітних стилях — від Dub, Chill та Downtempo до Progressive House, Electrowave, Psytrance та Techno, і саме тут можна буде спостерігати захід сонця біля моря. На цій сцені виступатимуть: Da Iguana, Indygo, Flooting Grooves, Kliment, Local Coach, OK Selecta, Na Nich, Ptakh, Vadimooov, Yova Yager, Zea in Dub та багато інших.

Друга — Live Stage — сцена серед сосен у лісі, що цього року візьме назву Space Invader й розриватиме простір вайбом космічного живого звуку. Тут лунатимуть виключно живі виступи музичних колективів та електронних продюсерів у стилях Psychedelic rock, World Music, Ethno, Folk, Dub, Downtempo, Deep House та Techno. На цій сцені можна буде послухати: Kalaha Moon, Love’n’Joy, Bon:Soir & Zhytar feat. Oxana, EasyBeats, Preetone, Wagashi Brothers, Zira Band.

Третя — Cosmonauta Stage — новий крок у еволюції Capybara Bar. Тут звучатимуть електронні та вінілові діджей-сети у стилістиках Deep House, Chill Rave, Progressive House, Electro Disco, Drum’n’Bass та Techno. Тут гості фестивалю зможуть насолодитися музикою шоукейсів Frolov DJ School та Closer Connections, та багато інших незалежних артистів. А саме Annete, Dima Banger, Karyna Mayer, Kottov, Kos, Kotki, Wattachi, Tom Omen, Costas та багато інших.

А назва четвертої сцени говорить сама за себе. На Jambient Stage вдень лунатимуть електронні та живі джеми на музичних інструментах. А вночі — живі виступи колективів та діджей-сети у стилях World Music, Ambient та Chill. Тут гратимуть Shesha Kabo, The Most Project, Dronny Darko, Shamanic Mistery, Ultracode, Тихий, Vodolii, Life in Noises та інші.

Лекції та майстер-класи

Традиційно, фестиваль стане місцем для зібрання творчих, креативних та талановитих людей. Так, на лекціях у рамках фестивалю розкриються такі теми:

  • Планування бюджету для довгострокових мандрів. Хоменок Єлизавета
  • Перші кроки у світ діджеінгу. Irakli Davitidze (ProdjSchool)
  • Що таке психосоматика і як працює тілесна і психічна терапія психосоматики. Олександр Романенко
  • Астро-Психологія. Лілія Зайцева
  • Як досягти своїх мрій за допомогою програмного забезпечення. Лана Мірман
  • Що робити, якщо у друга негативний досвід. DrugStore
  • Активація. Медитація. Соматика. Дмитро Мамонтов
  • Хьюман Дизайн. Перші кроки до розуміння себе. Євгенія Гайдаш

Паралельно на фестивалі можна буде зробити комплексний або тайський масаж тіла, створити аромат на основі ефірних олій, відвідати китайську чайну церемонією або майстер-класи з виготовлення тарілок-планет та гончарної ліпки, дримби та абстрактного живопису, який включає в себе процес споглядання кольору, вивчення його базових принципів і взаємодій. На території Body & Yogi Zone будуть також заняття з хатха, крійя йоги, акротантри та медитації самозахисту, сап-борди та слек-лайни.

Безпека на фестивалі

Площа території фестивалю складає близько 100 гектарів і розрахована на 4000 гостей відповідно до найжорстокіших обмежень, проте цього року організатори обмежують кількість проданих квитків до 2000 та турбуються про безпеку своїх гостей. Відтак, на фестивалі цього року збільшилась кількість сцен та зон для відпочинку, для уникнення скупчень людей, з’явилось ще більше правил щодо дотримання дистанції. Організатори слідкуватимуть за дотриманням маскового режиму в зоні фудкортів та перевірятимуть температуру відвідувачів на вході, проте розраховують і на особисту відповідальність відвідувачів. Окрім того, фестиваль є еко- та кід-френдлі заходом. Для дітей на фестивалі буде облаштована окрема зона з майстер-класами та активностями.

Коли: 15-18 липня

Де: Secret Location, Київське море, 30 км від Києва

Скільки: 2400 грн

Квитки: vibronicafestival.com


Фото: прес-служба Vibronica Festival


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top