У Києві відбулася презентація проекту #ВідчуйСпокій від бутіка Kamana і бренду D.OLYA

У Києві відбулася презентація проекту #ВідчуйСпокій від бутіка Kamana і бренду D.OLYA - 1 - изображение

23 червня в просторі Kamana відбулася довгоочікувана презентація #ВідчуйСпокій – першої частини проекту #Відчуй.

Перебуваючи в постійному потоці життєвого кругообігу, ми часто шукаємо джерела енергії та позитивних емоцій. Парфумерний бутік Kamana і бренд D.OLYA презентували спільний проект #Відчуй. Його концепція заснована на важливих для всіх нас почуттях: спокій, впевненість, радість і любов.

Під час спеціального перфомансу організатори задіяли  всі органи чуття гостей за допомогою спеціально створеного аромату, VR- технологіям, музиці, тактильним і смаковим відчуттям, для понуререння у стан спокою.

Для того, щоб у кожного гостя була можливість відтворити стан умиротворення і після заходу, у рамках проекту було розроблено особливі бокси #ВідчуйСпокій,

Шовкова хустка + парфум / дифузор для дому, які можливо придбати у бутіку та на офіційному сайті.

#ВідчуйСпокій від бутіка Kamana і бренду D.OLYA

Зображення 31 з 31

Шовк і аромат завжди гармонійно доповнюють одне одного – тактильно, візуально і відчутно. Унікальний принт і хустка розроблені художницею Ольгою Дворянською, засновницею бренду D. OLYA – відомого українського виробника ексклюзивних шовкових аксесуарів і авторських подарунків.

Основою для візуалізації проекту став ліс як місце спокою, гармонії та сили. Створив лісову атмосферу партнер FLOWERS DESIGN LIFESTYLE  – мережі квіткових бутіків, заснованої як органічне поєднання мистецтва і ремесла, створеної з однією метою – дарувати лише позитивні відчуття.

Кожен гість отримав нагоду зануритися у віртуальну реальність завдяки VR-технологіям і спеціальному обладнанню, підсилюючи таким чином отримані враження. Можливість використання VR-окулярів у рамках презентації було надано технічним партнером – компанією Injoy VR , найбільший простір реальної віртуальності в Україні.

#ВідчуйСпокій від бутіка Kamana і бренду D.OLYA

Зображення 1 з 16

Органічним елементом презентації #ВідчуйСпокій стала дегустація українського чаю з екологічного чистих районів Карпат, представленого MOL’FAR – ще одним партнером заходу. Органічне й відповідальне виробництво дозволяє зберегти природну силу складових чаю MOL’FAR з моменту збору до моменту його заварювання.


Фото:  прес-служба Ol.factory 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top