#ГудНайтШоу у камерному форматі: Валерій Жидков виступить у Caribbean Club

#ГудНайтШоу у камерному форматі: Валерій Жидков виступить у Caribbean Club - 1 - изображение

Автор студії «Квартал 95» Валерій Жидков на початку осені виступить у Києві з серією сольних стендап-шоу. 5, 12 та 19 вересня комік представить свій авторський проєкт #ГудНайтШоу у столичному Caribbean Club Concert Hall.

Кількість місць обмежена, тож побачити популярне TV-show у камерному форматі матимуть змогу тільки 100 глядачів кожної суботи. 

«Це будуть мої перші концерти в Caribbean Club. Давно поглядав на цю цікаву сцену і нарешті зрослося. Впевнений, що все пройде чудово, тому що атмосфера клубу ідеально підходить для мого #ГудНайтШоу: затишно, спокійно, «для своїх». Три суботи – три різні програми. Приходьте – посміємося, подумаємо, відпочинемо!», – розповідає Валерій Жидков.

#ГудНайтШоу – це сольний дорослий стендап, часом на непрості і неоднозначні теми: про секс, фемінізм, релігію, мови і національності – про все, що нас об’єднує і роз’єднує. Це гумор, над яким можна і посміятися, і замислитися.

Відгуки глядачів, яким пощастило бути присутнім на зйомці TV-програми, одностайні: «#ГудНайтШоу – це гостро, розумно і дуже смішно!».

Квитки на шоу можна придбати за посиланням. Не проґавте свій квиток і отримайте заряд позитиву, якого вистачить мінімум на місяць вперед.

Медіа-партнер шоу – Радіо П’ятниця.

Зустріч у Facebook.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top