В Ornament Art Space відбудеться відкриття персональної виставки Тамаза Аваліані

В Ornament Art Space відбудеться відкриття персональної виставки Тамаза Аваліані - 1 - изображение

07 грудня (субота) о 18:00 в Ornament Art Space відбудеться відкриття персональної виставки Тамаза Аваліані «Погляд». «Погляд» – назва головного твору експозиції на якій буде презентовано ряд нових, графічних робіт. Пропонована збірка графіки – це запрошення в емоційний світ сюреалістичних картин, які відображають філософію і творчу енергію майстра. Надзвичайно місткі, метафорічні образи, грунтовані на несподіваних асоціаціях – прийом, що використовує майстер як художный засіб емоційної дії. Тамаз Аваліані навмисно не дає назв своїм роботам. Тим самим надаючи можливість глядачеві прочитати картину крізь призму самого себе. Художник задає фон, який глядач виходячи з власного досвіду трансформує в особисті переживання.

Тамаз Аваліані – сучасний художник-графік. Народився 11.12.2019 р. у місті Тбілісі, Грузія. Свій творчий шлях почав в 1995 році у віці 23 років. У 1996 році була проведена перша, персональна виставка на якій було представлено 35 робіт, написаних на великих полотнах кульковою ручкою. Творчій стаж 23 роки. Автор багатьох персональних виставок, та учасник численних спільних проектів, які проводилися в Грузії і за її межами. Автор більш ніж 600 робіт, що отримали визнання колег, широкої глядацької аудиторії, а також зарубіжних поціновувачів прекрасного.

В рамках заходу заплановано:

– Сюрреалізм.
Гості матимуть унікальну можливість першими ознайомитись з новими роботами Автора

– Нагородження молодих, талановитих студентів АРТ академії сучасного мистецтва імені САЛЬВАДОРА ДАЛІ, що мали можливість повчитися у майстра.

– На виставці буде представлено книгу «Теракт». Автор: Аліна Тімохіна -журналіст, пісьменниця Ілюстрація обкладинки – Тамаз Аваліані

– Розіграш авторських призів від Тамаза Аваліані – Джазові імпровізації
– Автограф-сесія
– Фуршет

 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top