Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві

Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 1 - изображение

14 жовтня відомий український джазовий піаніст та медіа-композитор Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві. Концерт відбудеться в рамках українського туру у столичному Caribbean Club Concert Hall.

Платівка “Water” офіційно вийде на всіх стрімінгових платформах вже 8 жовтня. Вона була записана у Нью-Йорку навесні цього року з потужним складом талановитих молодих музикантів, які є одними з найяскравіших представників сучасної джазової сцени – Jonathan Barber (барабани) Josh Evans (труба), Vuyo Sotashe (вокал), James Robbins (бас), Yoav Eshed (гітара) та Сергій Аванесов (саксофон). 

Відомий американський журналіст Ted Panken (JazzTimes, Down Beat) охарактеризував цей альбом так: “Прониклива, мелодійна робота, в якій Чупахін направляє музикантів чіткою композиційно рукою, наділяючи музику своєю гармонічною ідентичністю, однак віддаючи Нью-Йоркським колегам достатньо простору для маневру. Його фортепіанні соло тонкі, майстерні, переконливі, ніколи не грубі та не агресивні”. 

Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 2 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 3 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 4 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 5 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 6 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 7 - изображение Піаніст Фіма Чупахін презентує дебютний альбом “Water” у Києві - 8 - изображение

Нагадаємо, що Фіма Чупахін є співзасновником і учасником джазового колективу Acoustic Quartet. Він співпрацював з Сергієм Бабкіним, Джамалою, SunSay та іншими, а також написав музику до фільму “Дике поле” за романом Сергія Жадана “Ворошиловград”. У 2018 році піаніст разом з Сергієм Жаданом заснували проект Zhadan&Fima, який нещодавно випустив міні-альбом.

В концерті 14 жовтня візьме участь довготривалий музичний партнер і близький друг Фіми – відомий трубач Дмитро Бондарєв. Презентація платівки “Water” відбудеться у складі квінтету. 

Купити квитки на концерт можна на сайті: https://bit.ly/2mZAOPP.

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top