Арсен Мірзоян анонсував всеукраїнський тур у підтримку нового альбому Інгредієнт

Арсен Мірзоян анонсував всеукраїнський тур у підтримку нового альбому Інгредієнт - 1 - изображение

23 жовтня у підтримку лонг-плею “Інгредієнт” Арсен Мірзоян вирушає у всеукраїнський тур містами України, який візьме початок з Полтави. А 26 листопада альбом буде офіційно презентовано на головному концертному майданчику країни  — Національному палаці мистецтв “Україна” у Києві.

Говорячи про назву майбутньої платівки, артист зазначає, що всі треки поєднує спільна філософія: “Всі ми  — інгредієнти в складній метафізичній кухні під назвою “життя”. Ми або виборюємо своє місце в готовій рецептурі успіху, або пишемо свій власний рецепт. Кожен інгредієнт має свій термін придатності, тому час  — найважливіша складова його життя”.

Арсен Мірзоян анонсував всеукраїнський тур у підтримку нового альбому Інгредієнт - 2 - изображение Арсен Мірзоян анонсував всеукраїнський тур у підтримку нового альбому Інгредієнт - 3 - изображение Арсен Мірзоян анонсував всеукраїнський тур у підтримку нового альбому Інгредієнт - 4 - изображение

 

Зазначимо, платівка складатиметься з 10 основних та одного бонус-трека. Над своїм п’ятим альбом у кар’єрі співак працював два роки.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top