Alyosha визначить долю майбутнього представника України на Дитячому “Євробаченні-2019” 

Alyosha визначить долю майбутнього представника України на Дитячому “Євробаченні-2019”  - 1 - изображение

Суспільне мовлення офіційно оприлюднило склад журі, яке обиратиме виконавця для участі в дитячому пісенному конкурсі “Євробачення-2019”.

Українська співачка, авторка безумовних хітів та представниця України на “Євробаченні-2010” Alyosha потрапила до числа фахівців, що найближчим часом оберуть юного представника нашої країни на міжнародному дитячому вокальному конкурсі “Євробачення-2019”. За словами виконавиці, у своїй оцінці головним критерієм вона ставитиме голос та його магію: 

— Це те, що лікує душу. Останнім часом ми стали звертати більше уваги на технічне володіння вокалом, на трендовість аранжування і тексту пісень. Але голосам і пісням, де співає душа, завжди треба надавати перевагу. Моя порада одна — дозволяти співати думці через голос, тоді кожен ваш звук і почутим! 

Окрім Alyosha, до складу професійного оргкомітету увійшли: співачка й членкиня правління UA: Суспільне мовлення Олександра Кольцова, співак і композитор Adam, співачка та композиторка Tanya Sha, музичний продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Олександр Стасов, голова делегації Дитячого “Євробачення-2019” від України Оксана Скибінська та виконавчий продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Станіслав Медведєв.

Прийом заявок на участь у Дитячому “Євробаченні” триватиме до 8 серпня, а шорт-лист обіцяють оголосити з 12 по 14 серпня. Вже сімнадцятий за рахунком конкурс відбудеться 24 листопада в Польщі.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top