Співачка Юля Barabanova презентує відео про жіночі фантазії

Співачка Юля Barabanova презентує відео про жіночі фантазії - 1 - изображение

Кілька днів тому, співачка Юля Barabanova заспівала свою нову пісню «Кохати Так Ніжно» на стадіоні «Арена-Львів» перед 40 тисячною аудиторією. Виступ транслювався на каналах по усьому світу. А вже сьогодні Barabanova презентує новий кліп на цю пісню.

За музику та слова нового треку відповідав Дмитро Сисоєв, а режисером кліпу виступив Віктор Скуратовський, який встиг попрацювати з Ані Лорак, Ассією Ахат, Альошею, Другою Рікою та іншими.

Кліп знімали на пішохідній вулиці в Стамбулі – Істікляль. А головну роль у відео виконав Florian Boggia, топова модель та актор паризького агентства Major Paris Agency, обличчя Versace, Hugo Boss, Adidas та інших. За стиль відповідала Аіша Мілевська.

«Це точно не любовна історія. Це нереальна історія про почуття, про фантазії, які інколи виникають в уявленні жінок. А ми вирішили показати усі ці мрії на екрані. Впевнений, дівчата точно зрозуміють, про що цей кліп, – поділився режисер Віктор Скуратовський

Співачка Юля Barabanova презентує відео про жіночі фантазії - 2 - изображение

«Кожен зі знімальних днів був для нас випробуванням, — поділилася Юля Barabanova. У відвертих нарядах, під пекучим, холодним вітром, та +5 на градуснику ми проходили випробування на витривалість. Але результат абсолютно того вартий»

Кліп можна переглянути на офіційній сторінці співачки на YouTube.

Нагадаємо, співачка Юля Barabanova – нове обличчя української музики. Її останній сингл Diva потрапив в Топ-40 кращих треків українських радіостанцій і зібрав понад 20 000 у Shazam. А нещодавно Юля стала справжнім талісманом українського футболу.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top