27-й «Пробіг під каштанами» зібрав рекордну кількість учасників

27-й «Пробіг під каштанами» зібрав рекордну кількість учасників - 1 - изображение

26 травня, у день святкування Дня Києва, відбувся наймасштабніший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами». Старт Пробігу та розважальна частина пройшли на Майдані Незалежності. За попередніми даними, у центрі столиці зібралися понад 18 тисяч учасників, а також рекордна кількість корпоративних команд – понад 500.

Організатори підготували для учасників сім різних стартів. Розпочалося дійство із наймолодших спортсменів, які долали дистанцію в ходунках. Переможцем «Пробігу в ходунках» став маленький Данило Войцехович. Його мама Наталія розповіла, що Даню 8 квітня 2019 року прооперували в Центрі дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України, на потреби якого і спрямовують кошти учасники «Пробігу під каштанами» 18-й рік поспіль. Хлопчик зараз здоровий і веде повноцінний спосіб життя завдяки фахівцям і обладнанню медзакладу.

Учасники наступного «Дитячого Пробігу» змагалися на чотирьох різних дистанціях залежно від віку – від 50 до 1200 метрів. Новий видовищний старт влаштували для батьків з малюками у візочках. Також на забіг вийшли понад 400 учасників команди «Здійсненої мрії» – колишніх пацієнтів Кардіоцентру.

27-й «Пробіг під каштанами» зібрав рекордну кількість учасників - 2 - изображение

«Сьогодні, ми не просто підтримали спортивно-благодійний захід у якості Партнера «Дитячого Пробігу», а і долучилися до можливості дарувати «нове життя». Діти – це майбутнє нації, яке полягає у їх здоровому розвитку та гідному вихованні. Команда співробітників «Сир&Стік» від ТМ Ферма також взяла участь у «Пробігу» заради життя, демонструючи єдність навколо високої соціальної місії», – розповів із головної сцени заходу Фортунато Гуадалупі, генеральний директор компанії «ТЕРРА ФУД».

На учасників свята також чекали «Спортивний Пробіг» – єдиний старт, де легкоатлети змагалися на швидкість. У «Пробігу мужніх» дистанцію в 600 м долали учасники з інвалідністю.

Також цього року пройшли нові страти – «Пробіг наосліп» у підтримку створення у Одесі Центру запобігання дитячій сліпоті на базі Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені В. П. Філатова, і «Пробіг із собакою» – в підтримку бездомних тварин (Фонду «Happy Paw»). «Пробіг наосліп» підтримала зіркова команда у складі українських виконавців Sonya Kay, Barabanova, DILEMMA, On I Ona, Kira Mazur. Дистанція склала 50 м, учасники бігли парами, у одного з яких були зав’язані очі.

Завершальним і найяскравішим стартом став традиційний наймасштабніший «Благодійний забіг», учасники якого пробігли 5 км центральними вулицями Києва.

27-й «Пробіг під каштанами» зібрав рекордну кількість учасників - 3 - изображение

«27-й «Пробіг під каштанами» це новий рекорд, символ того, що українці можуть об’єднатися заради благородної мети. Ми вдячні усім учасникам та партнерам за підтримку нашого заходу», зазначила Ірина Кузнєцова, організатор «Пробігу під каштанами». Окрім стартів на учасників заходу чекали низка сюрпризів: фотозони, аніматори, перегони роботів, дегустація продукції та розіграші.

«Цьогорічний «Пробіг під каштанами» став справжнім святом для всієї команди «Віннер». Ми не лише відчули єдність та підтримку серед колег, а й побачили, скільки наших однодумців зі спільними цінностями є в інших компаніях та серед киян. Коли така кількість людей із усмішкою та позитивом робить добру справу разом, ми відчуваємо, як світ змінюється на краще. Ми дуже вдячні організаторам за надзвичайно професійний рівень підготовки та проведення найбільшого спортивно-благодійного заходу України. І «Віннер» вже готовий до «Пробігу під каштанами – 2020», щоб рятувати дитячі серця разом», – підкреслила Анастасія Войткевич, керівник відділу корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності компанії «Віннер Груп Україна».

«На честь двадцятиріччя компанії Eldorado виступає офіційним техно-партнером 27-го «Пробігу під каштанами» і вкотре підтримує благодійні ініціативи, спрямовані на збереження і покращення якості життя. Для Eldorado соціальні та благодійні проекти – це можливість надавати допомогу тим, хто справді її потребує, та підтверджувати свою репутацію соціально відповідальної компанії», зауважив Колесніков Максим, директор департаменту маркетингу і реклами компанії Eldorado.

27-й «Пробіг під каштанами» зібрав рекордну кількість учасників - 4 - изображение

Зібрані у рамках 27-го «Пробігу під каштанами» кошти організатори спрямують на придбання необхідного обладнання та матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова, Фонду «Happy Paw» на  притулок для тварин.

Інформацію про зібрану суму та остаточну кількість учасників організатори оприлюднять під час фінальної прес-конференції, 30 травня у Кардіоцентрі за адресою вул. Чорновола 28/1.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top