Найвідоміші українські дівчата-селебрітіс влаштували флешмоб під новий хіт «RUMBERO’S»

Найвідоміші українські дівчата-селебрітіс влаштували флешмоб під новий хіт «RUMBERO'S» - 1 - изображение

Нещодавно відбулася прем’єра літнього хіта гурту «RUMBERO’S» в стилі Moombahton! Солісти присвятили пісню всім представницям прекрасної статі!  А як відомо, наші українські дівчата володіють неймовірною енергетикою і внутрішньої магнетичною силою! Саме тому новий хіт несе таємничу назву – «Вона Така»!

Відразу ж після прем’єри треку на радіо, солісти почали отримувати в особисті повідомлення відео. І на цей раз не від прихильниць, а від відомих українських Дів, які настільки були вражені піснею гурту, що надсилали  Амадору і Олегу те, як не можуть встояти перед запальним і яскравим хітом.

Відомі українські актриси, співачки, теле-і радіоведучі роздивились в тексті щось про себе, саме тому артистично і ефектно танцювали або просто фліртуючи красувалися перед камерою!

І не дивно! «Неземна вода зі струмка» – співають солісти в своїй пісні.  А це дуже точно описує наших українських дівчат! Відео почали надходити в такій великій кількості, що Амадор і Олег вирішили все з’єднати в справжній запальний Флешмоб!

Ірина Білик, Гайтана, Ольга Цибульська, Надія Матвєєва, Анна Добриднєва, Катерина Бужинська, Злата Огневич, Sonya Kay, Dj Nana, Монро, Наталя Холоденко, Олена Омаргалієва, і співачка Navka, яка, до речі, і є автором музики і слів пісні «Вона така», та інші найвідоміші та найгарніші дівчата нашого шоу-бізнесу в одному відео.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top