Блогер Таня Пренткович зробила ринопластику і дала ексклюзивне інтерв’ю Woman

Блогер Таня Пренткович зробила ринопластику і дала ексклюзивне інтерв’ю Woman - 1 - изображение

Відомий український блогер Таня Пренткович нещодавно зробила ринопластику, а сьогодні відверто розповіла Woman про всі подробиці. Що спонукало красуню до кардинальних змін?

Таня, що спонукало тебе зробити ринопластику? 

Я давно про це думала! Не скажу, що це було мрією, — вони у мене інші (усміхається). Але завжди хотілося рівний акуратний носик замість «грецького профілю». Тим паче його вигляд був наслідком падіння у дитинстві і 12 років тому я вже пережила дві операції на ньому! Вирівнювали перегородку, потім довга реабілітація і я вже точно не хотіла його турбувати. Але після знайомства з лікарем я вирішила це змінити, бо немає меж досконалості! До речі, до хірурга йшла робити груди, а в результаті зробила ніс (сміється). Жінки!

Блогер Таня Пренткович зробила ринопластику і дала ексклюзивне інтерв’ю Woman - 2 - изображение

Ти довго наважувалась? 

Не знаю… До останнього вагалася і не знала чи це те, що мені потрібно! Це ж ніс! Центр обличчя… Потім був пост з фото у профіль і майже тисячу компліментів моєму носу і я згадала ту всю біль реабілітації. Але переступивши поріг клініки, я вже не боялася нічого.

Ти щаслива, що здійснилася твоя давня ціль?

Це класна зміна! Чи щаслива? Скажу вам згодом, коли зійде набряк.

Блогер Таня Пренткович зробила ринопластику і дала ексклюзивне інтерв’ю Woman - 3 - изображение

Що про це думає твій чоловік?

Він — моя підтримка! У всьому. Це було моїм рішенням, бо це моє тіло, тому він просто прийняв цей факт, але він любив мою горбинку (посміхається).

Блогер Таня Пренткович зробила ринопластику і дала ексклюзивне інтерв’ю Woman - 4 - изображение

Що скажеш тим, хто критикує твій вчинок? 

Я звикла, що скільки людей, стільки й думок! Це моє життя і я сама в праві вирішувати, як і що робити. Тому можу порекомендувати критикам витратити свою енергію в правильному напрямку, а не обговорювати чужий ніс.

Чи хотіла б ще щось кардинально змінити у своїй зовнішності? 

Кардинально? Ні! Поки емоцій від нового носа вистачить ще на пару років. Але якби мої груди стали такими ж прекрасними, як були до годування, я б була не проти (усміхається).


Журналіст: Лілія Панчишин

Фото: Таня Пренткович


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top