5 травня пройде благодійний забіг Wings for Life World Run

5 травня пройде благодійний забіг Wings for Life World Run - 1 - изображение

Participants perform during the Wings for Life World Run App Run in Kyiv, Ukraine on May 6, 2018 // Mykyta Zavilinskyi for Wings for Life World Run // AP-1VKN7PTWN2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Партнер 27-го «Пробігу під каштанами» Red Bull Ukraine запрошує приєднатися до всесвітньої благодійної ініціативи Wings for Life World Run. Це благодійний Забіг, який пройде 5 травня о 14:00. Його метою є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Приєднатися до глобальної мети можна в будь-якому місті і локації – за допомогою  однойменного мобільного додатку забігу.

Бігти можна як одному, так і разом з друзями та однодумцями – в спільних забігах з мобільним додатком (APP RUN), які організовуються в Києві, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах. Деталі щодо всіх українських організованих забігів тут.

У Києві такий організований забіг з мобільним додатком – Wings for Life World Run APP RUN KYIV – відбудеться 5 травня о 14:00 на Трухановому острові.

Як взяти участь у Wings for Life World Run APP RUN?

  1. Завантажити мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN
  2. Приєднатися до забігу у своєму місті. Наприклад, до APP RUN KYIV.
  3. Оплатити внесок учасника (10 євро)
  4. Бігти разом з усім світом заради тих, хто не може, – 5 травня о 14:00.

Кожен учасник організованих забігів у Києві, Одесі, Дніпрі та Ужгороді отримає медаль фінішера і сувенірну продукцію на згадку про забіг.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top