Ms World 2023: міжнародний конкурс краси для успішних жінок

Ms World 2023

З 25 по 28 вересня 2023 року у фантастичному місті — Лас-Вегасі в старовинному готелі Сaesars Palace відбудеться грандіозний міжнародний конкурс краси Ms World 2023.

«Ms World 2023 відкриває двері в чарівний світ краси та великих можливостей»,  — промовила co-founder та національний директор MS. Ukraine World International, володарка титулів Mrs. Ukraine International-2018 та Ms Ukraine World International-2019 Олена Бойко.

Конкурс краси для успішних жінок — це не тільки новий крок у професійному та творчому житті сучасної жінки, це ще й платформа для розвитку та інструмент для вдосконалення бізнес-амбіцій.

Мисс Мир 2023

Організаторками конкурсу Ms World 2023 є володарка титулів Mrs. Ukraine International-2018 та Ms Ukraine World International 2019 Олена Бойко та відома американська модель з українським корінням Меліса Гюн.

Конкурс вперше відбувається на національному рівні, і надасть можливість її учасницям висловитися про свою країну, її сучасні тенденції, культуру, бізнес і спортивні досягнення.

Цей конкурс має показати, якою є жінка насправді: красивою, успішною, люблячою матір’ю та дружиною, активним громадським діячем, правозахисницею, борцем за рівність у світі. Загалом це сильна, перспективна, освічена, рішуча, красива та соціально активна жінка.

Запланована трансляція конкурсу Ms World на найпрестижнішому та впізнаваному екрані на площі в центрі Манхеттену в Нью-Йорку, США.

На переможницю конкурсу чекає співпраця з дизайнерами та обкладинки відомих журналів. Корона для конкурсу виготовляється на замовлення по спеціально розробленому дизайну.


Фото: пресс-служба


Начните вводить и нажмите Enter для поиска

Top