Кирило Скачков: “Будьте собою, не треба нікого копіювати, і рано чи пізно це вистрілить”

Woman Magazine

У його блозі може з’явиться репортаж із душу або просто з обіднього столу.  І сотні тисяч підписників Кирила Скачкова це обожнюють. Як відомий інфлюенсер завойовує серця фоловерів, а хто живе в його власному, Кирило розповів Жінка особисто. Про інтернет-славу, хейт і креатив читайте в нашому інтерв’ю.

Кириле, що  думаєш про те, що відбувається в країні: для людей карантин – це криза чи нові можливості?

Тих, у кого є зараз можливість підзаробити, думаю, зараз набагато менше, ніж тих, у кого криза. Тому, я думаю, що коли ми вийдемо із ситуації з коронавірусом, ми увійдемо в глибоку економічну кризу. Тож усі буду в програші.

У сторіс ти часто дивишся мультики. Джерелом чого для тебе є цей старий добрий контент?

Мультики допомагають розвантажитися. Я не те, щоб прямо їх дивлюся, я люблю, коли вони в мене грають фоном або  люблю під них засинати. Це не перевантажує мій і без того перевантажений мозок. Мультики розслаблюють, це прекрасно(усміхається).

Woman Magazine

Що тебе надихає генерувати ідеї для свого блогу з дому?

Мені допомагають мої психологічні особливості, скажімо так(сміється). Усе це в моїй голові, як це робив так і роблю, навіть в умовах карантину. Просто тепер постійно фігурує тема коронавірусу.

Ти часто демонструєш передплатникам своє життя як воно є: можеш знімати просто у ванні або ліжку. Як реагують твої фоловери?

Реагують по-різному. Переважно, звісно, добре. Але в принципі, а на що можна реагувати погано? На те, що я перебуваю у ванній? Хто на мене давно підписаний, ті не здивовані. А ось нещодавно прибулі бувають висловлюють обурення.

Ти дуже трепетно згадуєш свою маму в блозі. Яку роль вона відіграє у твоєму житті зараз?

Мама завжди грала і зараз грає роль головної людини в моєму житті. Вона завжди була другом, воїном. Вона просто вогонь! Я радий, що мені не потрібно це говорити тільки заради красивого слівця. Я раж, що моя мама є таким стрижнем у сім’ї і в моєму житті. Матусю люблю, обожнюю і поважаю!

Woman Magazine

Ми коли-небудь побачимо твою велику творчу колаборацію з мамою в блозі?

Вона вже й так з’являється у мене в сторіс і постах. І спасибі їй за її відкритість і лояльність до того, що я показую у своєму блозі. Ну а про більше ми поки що, якщо чесно, не думали.

З ким із блогерів тобі найбільше подобається спільно працювати?

Поки що ні з ким. Тому що я реально ще ні з ким із блогерів спільно не працював. Ось і все(посміхається).

Про тебе часто згадує у своїх відео Олексій Дурнєв. У яких ви з ним стосунках?

Ну з Льошею Дурнєвим, по суті, ні в яких стосунках. Ми бачилися тільки один раз, на зйомках фільму, в якому Льоша знімався. Але я Льошу поважаю і передаю йому великий привіт.

Як ставишся до хейту?

Ніяк, мені без різниці. Чужа думка мене ніколи особливо не турбувала, і це скоріше на щастя. Хейт в інтернеті – це зазвичай безпардонне хамство. Як на це реагувати? Просто ніяк.

Woman Magazine

Яка найбожевільніша ідея зйомок контенту в тебе була? І чи втілиш її коли-небудь?

Таких грандіозних ідей, як правило, немає, бо я не належу до числа блогерів, які створюють якісь складні відео певного напрямку. Я просто щодня показую своє життя, своє сприйняття реальності. І в цьому є свої якісь плюси, але складних якихось постановочних відео немає, мені це не дуже подобається.

На що тобі ніколи не шкода грошей?

Ніколи не шкода грошей на парфумерію. Це моя слабкість! Не раз було таке, що на аромати віддавав мало не останнє(усміхається). Більше я особливо ні на чому матеріальному не повернутий.

Woman Magazine

У чому головна запорука успіху будь-якого інфлюенсера в умовах сучасної конкуренції?

Якоїсь конкретної запоруки успіху просто немає. Але можу сказати, що чесність і щирість, якась самобутність завжди дає якісь плоди. Будьте собою, не треба нікого копіювати, і рано чи пізно це вистрілить(усміхається).

Як думаєш, у чому головна “фішка” твого блогу?

Напевно, в тому, що я не такий, як усі в плані того, що я не намагаюся бути кимось іншим. І я роблю ті речі, які роблю тільки я. Так я і знаходжу свого глядача. Плюс я смішний(посміхається). І ще я знаю всі пісні, тому зі мною не нудно.

Woman Magazine

Можеш назвати себе непередбачуваним блогером?

Це дивне поняття, але швидше так, ніж ні.

Чого б тобі хотілося просто зараз?

Саме зараз найбільше – на масаж!(усміхається). Я два тижні не був на масажі. Для мене це просто все!


Вікторія Покатилова


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top