На всі тридцять два: кому зі знаменитостей довелося попрацювати над усмішкою

На всі тридцять два: кому зі знаменитостей довелося попрацювати над усмішкою - 1 - изображение

“Зубки – перли, а губи – корал”: такі атрибути часто вважають невіддільною частиною краси, жіночої особливо. Але якщо губи перетворити на “корал” легко за допомогою будь-якої помади, то зуби на перли – не зможе навіть гуру стоматології. Публічні люди, артисти, співаки – всі як один звертаються до фахівців ще на підніжжі до вершин слави і популярності. Перемагаючи страх, біль, незручності та дискомфорт, зірки ставлять брекети, вініри, імпланти, роками їдять пюрешки та кашки. Адже поставити на місце зубний ряд справа не одного дня.

Так, відомий і популярний ведучий телепрограм Володимир Остапчук у свої 35 років зважився поставити брекет-систему. Проблеми із зубами у Володимира були давно, хоча це й не було помітно оточуючим. Днями ведучий перерахував які проблеми із зубами йому довелося подолати.

 

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Співак Monatik теж не завжди відзначався білозубою посмішкою. За словами артиста, у них були “зуби шахіста”, що не давало можливості широко посміхатися.   А посміхатися музиканту дуже вже хотілося. “За першої ж можливості, благо, що професія дала змогу заробити, я пішов і зробив посмішку. Щоб посміхатися світу!”, – підсумував Monatik.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Зірковий психолог і телеведуча Наталя Холоденко також поділилася своїм болем в одному з інтерв’ю. Виявляється, Наталя вже близько трьох років займається своїми зубами. Жінці доводилося носити брекети і капи, щоб виправити неправильний прикус. За словами Холоденко, це було незручно, некомфортно і навіть боляче, проте на ці зміни треба було зважитися – все ж таки вона публічна людина.

“Це процес тривалий, але він вартий того насправді. Дуже багато пишуть про те, що я стала красивішою, тому що я схудла, але я стала красивішою (обличчя) завдяки тому, що я змінила положення зубів. І правда, воно змінює положення щелеп, воно дає більш пропорційний вираз обличчя, це як 10 пластик насправді!”, – зізналася Холоденко. Після того, як проблема із зубами пішла на спад, у Наталії навіть розійшлися носогубні складки.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Наталя Холоденко (@kholodenkon)

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів про те, що коли він був маленьким, у дворі його називали “голлівудська посмішка”. Андре був усміхненим і життєрадісним хлопчиком. Однак, зуби дизайнера на той час не були ідеальними: він страждав від неправильного прикусу, зубного каменю і значної жовтизни зубів. Коли гуру моди зважився піти до стоматолога, виявилося, що фахівці не беруться виправити всі проблеми Тана, вважаючи ситуацію безнадійною. Але Андре не став опускати руки, лікаря шукав довго і його зусилля увінчалися успіхом. Довелося звертатися не тільки до брекетів, а й ставити вініри. Зате тепер Андре Тан посміхається у своє задоволення на всі тридцять два!

 

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Andre Tan (@andre_tan_official)

Українська співачка Alyosha із зубами намучилася. У своєму інтерв’ю для ТБ зірка розповіла, що брекети їй довелося носити понад рік. Стоматологи наказали їй триваліший термін використання системи, проте співачка просто не витримала. Після концертів губи її були поранені. “Тому я сказала, що я буду капу носити, ще й на ніч одягати хоч два роки ще, будь ласка, тільки зніміть. І мене пожаліли”,- поділилася співачка. Зараз Alyosha може спокійно посміхатися на всі 32 і вважає це великим щастям.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від ALYOSHA (@alyoshasinger)


Ольга Олександрович


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top