Всесвітньо відомий продакшн поставить номер Assol на Нацвідборі

Всесвітньо відомий продакшн поставить номер Assol на Нацвідборі - 1 - изображение

За постановку виступу для артистки взялася компанія, у портфоліо якої номери для Pink, James Arthur та інших.

До першого півфіналу Національного відбору на «Євробачення-2020» залишилося менше тижня. Учасниця відбору Assol ретельно готується до виступу 8 лютого. Сьогодні артистка заінтригувала шанувальників – повідомила, хто відповідає за постановку її виступу на Нацвідборі, і вперше розповіла про номер, який готує.

«Над постановкою працюють режисери з tri.direction – продакшну зі світовим ім’ям. Нашим головним завданням було зробити так, щоб завдяки постановці сенс пісні зрозуміли навіть глядачі, які не знають англійської мови. І зараз, репетируючи перед півфіналом, я розумію, що це в нас виходить. Коли режисери показали мені свою першу візуалізацію номеру, я була приємно здивована. Побачила їхню концепцію, і, чесно кажучи, спочатку засумнівалася в тому, що такий масштаб можливо реалізувати в Україні, ще й у прямому ефірі. Зовсім скоро побачимо, як це виглядатиме на великих екранах», – розповідає Assol.

Tri.direction – міжнародна режисерська група, заснована Наталією Лисенковою, Наталією Ровенською і Марією Григоращенко. Компанія займалася постановкою виступів для Pink і James Arthur, шоу VISLOVO для «Время и Стекло», концерту «Різдвяна історія з Тіною Кароль», номерів для шоу «Голос країни» і «Танці з зірками».

Виступ Assol можна буде побачити 8 лютого о 20:00 в ефірі телеканалів СТБ і UA: Перший. Артистка виступить під номером 8.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top