Колаборація року: KAZKA feat. KADEBOSTANY

Колаборація року: KAZKA feat. KADEBOSTANY - 1 - изображение

Український феномен гурт KAZKA заспіває разом зі світовою сенсацією зі Швейцарії – гуртом KADEBOSTANY.

4 березня у столичному Палаці Спорту відбудеться великий сольний концерт першого україномовного гурта, що потрапив в ТОП 10 GlobalShazam, відеоробота на пісню “Плакала”, яку на сьогоднішній день подивилися більше 300 мільйонів разів, стала абсолютним рекордсменом серед українських артистів за кількістю переглядів та потрапила в ТОП 100 кращих кліпів на YouTube.

Солістка KAZKA Олександра Заріцька в Instargam-акаунті проанонсувала колаборацію зі знаменитим швейцарським гуртом KADEBOSTANY в програмі концерту гурту 4 березня:

“Ви сидите? Сядьте! Я не жартую! У мене є для вас сууууупер новина! Нарешті, можу розповісти, хто 4 березня в київському Палаці Спорту стане нашим secret guest і partner in crime!  Все, здаюся! Вже за місяць на концерті в Києві ми заспіваємо разом з нашим другом, неймовірним артистом зі Швейцарії – KADEBOSTANY!” – написала Саша в пості.

Колаборація року: KAZKA feat. KADEBOSTANY - 2 - изображение

Нагадаємо, що 4 березня відбудеться перша жива презентація нового альбому KAZKA – NIRVANA. Разом з режисером Анатолієм Єрохіним та командою гурт готує масштабне світлове шоу, яке вже за місяць представить в київському Палаці Спорту.

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top