ТНМК зіграють «Теплий акустичний вертеп» у Києві

ТНМК зіграють «Теплий акустичний вертеп» у Києві - 1 - изображение

14 січня гурт ТНМК зіграє спеціальну програму «Теплий акустичний вертеп» у столичному Caribbean Club Concert-Hall. 

Музиканти стануть персонажами класичного українського вертепу, а між піснями гратимуть фрагменти міні-вистави, в якій подадуть різдвяні традиції в сучасному контексті.

Олег «Фагот» Михайлюта (автор ідеї, який відразу забронював за собою роль Чорта): «В нас є кілька різдвяних пісень, є акустична програма, яку ми зазвичай граємо в театрах. Цього разу ми вирішили все це поєднати, додати, перемішати і показати щось таке, чого раніше не робили».

Олександр «Фоззі» Сидоренко (автор лібрето): «Я написав кожному актору вірші, намагаючись перенести класичні вертепні ролі на нас і зберегти відчуття свята, трохи додавши свіжого перцю: мій персонаж (Сіоніст), наприклад, у своїй промові наголошує на необхідності введення в Україні ринку землі. Всі мають свої ролі і навіть наш технічний директор (Смерть) врешті решт має слово».

Персонажі вертепу ТНМК:

Андрій Чудля (DJ) – Ірод;

Віктор Корженко (барабани) – Цар;

Євген Гусак (технічний директор) – Смерть;

Костянтин Жуйков (бас) – Цар;

Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол;

Фагот – Чорт;

Фоззі – Сіоніст;

Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар.

Нагадаємо, що нещодавно вийшла відеоробота, в якій можна побачити шматочки святкових інтермедій та пісень, з яких і складається теплий акустичний вертеп від ТНМК, який гурт зіграє вже 14 січня у Caribbean Club Concert-Hall.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top