Учасниці “Ексів” дав гроші на збільшення грудей колишній хлопець

Учасниці Ексів дав гроші на збільшення грудей колишній хлопець - 1 - изображение

Фіналістка другого сезону реаліті Нового каналу Лея зізналася, скільки витратила на пластику

Після виходу кожного нового випуску проекту “Екси” його учасницю Лею засипали запитаннями. Один із найпоширеніших стосувався пластики. Дівчина не приховувала, що змінювала зовнішність, і всіляко підкреслювала свої принади. Відверта сексуальність, власне кажучи, стала однією з причин, яка привела Лею та її “екса” Віталіка в реаліті Нового каналу. Хлопець хотів бачити поруч із собою скромнішу дівчину.

Учасниці Ексів дав гроші на збільшення грудей колишній хлопець - 2 - изображение

Після закінчення проєкту в ефірі Лея нарешті наважилася зізнатися, чому робила пластику, і у скільки вона їй обійшлася.

– З дитинства мені не подобався мій ніс, і з 11 класу я задумала його змінити, – розповіла у відвертому інтерв’ю на своєму YouTube-каналі Лея. – Була впевнена, що зроблю тільки ніс і більше нічого. Але пластика, як татуювання. Зробила одну і захотіла ще сто.

Учасниці Ексів дав гроші на збільшення грудей колишній хлопець - 3 - изображение

Ринопластику Лея зробила у 25, за три тисячі доларів. А слідом за нею – груди, гроші на які їй дав колишній хлопець. Але не Віталік, з яким Лея приходила на “Екси”.

– Під час чергового розставання з Віталіком у мене були стосунки з чоловіком з іншої країни, – зізналася вона. – Він дуже класний, ми зустрічалися три місяці, і досі спілкуємося. Підтримував усі мої зміни, до того ж, у нього самого татуювання, вініри. І я не вважаю негожим і не приховую, що гроші на мамопластику мені дав він. Запропонував сам. “Хочеш, – сказав, – давай я тобі дам”.

Учасниці Ексів дав гроші на збільшення грудей колишній хлопець - 4 - изображение

Загалом пластика учасниці проекту Нового каналу обійшлася у вісім тисяч доларів. Але комплексів щодо зовнішності позбутися не допомогла.

– Хто б що не говорив, а пластика – це комплекси, – заявила учасниця “Ексів”. – Але, повірте, пластикою комплексів не позбудешся. Якою б не була зовні, те, що в тебе в голові, там же й залишиться. Я поборола свої комплекси читанням книжок із психології та щоденним повторенням собі, що я найкраща і заслуговую на щастя.

Переглянути інтерв’ю повністю можна за посиланням


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top