Син Світлани Тарабарової вперше з’явився на екрані

Син Світлани Тарабарової вперше з’явився на екрані - 1 - изображение

Світла сторона українського шоу-бізнесу Світлана Тарабарова вперше показала свого сина. Малюк Іван, обличчя якого батьки ретельно приховували від сторонніх очей, став головним героєм музичного відео на новорічну пісню «Падає сніг».

«Можливо, як будь-яка мати, я скажу дуже банальні речі: Іван – це диво, його посмішка робить мене щасливою, — поділилася Світлана. — В нього очі батька та ямочки на щічках, але мій носик та характер. Існує багато забобонів з приводу того, чи показувати обличчя дитини. Ми із чоловіком довго вагалися, але все вирішив щасливий випадок: коли я написала дуже теплу новорічну пісню «Падає сніг», то одразу зрозуміла, що відео на неї теж мусить бути теплим, родинним. А коли пісню почув наш син – то одразу вперше в житті почав аплодувати, тож доля головного героя була вирішена миттєво».

Саунд-продюсуванням пісні «Падає сніг» займався Олександр Сосін із TATAMUSIC. Режисером відео виступила Інна Грабар, а стилістом — Євген Кірієнко, який підібрав стильні образи від українських дизайнерів DAFNA MAY, Ariamo Salon і Andreas Moskin.

У своїх соцмережах TARABAROVA висловила окрему подяку друзям, які взяли участь у зйомках кліпу: Соломії Вітвіцькій та Владу Кочаткову, Наталці Карпі, Олені Шоптенко, Тимуру та Інні Мірошниченко, Нікіті Добриніну та Дарії Квітковій, Катеріні Орловій, Олі Сізовій, Катерині Кантемір, Олені Павленко, Олександру Сосіну, Андрію та Олесі Порадовським, Івану Літвінову, Андрію Кадомцеву. І, звичайно ж, співачка подякувала своєму чоловікові Олексію, родині, близьким і всім, хто на світлій стороні музики, а також котеджному комплексу «Белгравия», де проводились зйомки відео, та галереї подарунків «3D Декор» і дизайнеру Олені Боцман за новорічну атмосферу в кадрі.

Фото: Саша Самусевич


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top